Recents in Beach

Ποιοι βολεύονται με το χαρακτηρισμό της δολοφονίας ως «οπαδική βία»- και γιατί;

 


Ποιοι απαλλάσσονται- Μια εύστοχη παρατήρηση του Μαρίνου Σκανδάμη.

Γιατί η κυβέρνηση επιμένει να χαρακτηρίζει τον 29χρονο Μιχάλη θύμα «οπαδικής βίας» αναρωτιέται ο Μαρίνος Σκανδάμης , θυμίζοντας ότι το ίδιο έπραξε μάλιστα με τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ο διδάκτωρ Νομικής Δικηγόρος και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, τονίζει σε δήλωσή του πως χαρακτηρίζοντας το έγκλημα «οπαδική βία» όσοι εμπλέκονται σε αυτή αποφεύγουν να χαρακτηριστούν ως «εγκληματική οργάνωση».

«Είναι πολλοί αυτοί που βολεύονται ώστε να μην θεωρηθούν ως εγκληματική οργάνωση όσοι προσχεδιασμένα σκοτώνουν, αλλά να θεωρηθούν ως πρόσωπα που «εκτάκτως» ενεπλάκησαν σε δολοφονία. Γιατί αν συμβεί το πρώτο, η ανάκριση εύκολα μπορεί να επεκταθεί και σε όσους έχουν τυχόν αθλητικό ρόλο και συνομιλούν με τους οπαδούς-οργανωμένους εγκληματίες. Και δεν αφορά αυτό μόνο την δολοφονία ενός τραγικά αδικοχαμένου ανθρώπου, αλλά και το σύνολο των εγκληματικών πράξεων που οι «οπαδοί» εμπλέκονται, όπως προστασίες, εμπόριο ναρκωτικών, άσκηση βίας κάθε μορφής, νεοναζιστικές απειλές για την δημοκρατία κλπ. Να βάλουμε τέλος στη σιγή...», αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.

ADVERTISEMENT

Αν είναι έτσι, που προφανώς είναι καθώς ο Μαρίνος Σκανδάμης είναι πολύ αξιόπιστος επιστήμονας, το θέμα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Β.Σκ.

https://www.ieidiseis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">