Recents in Beach

Απόψε τα μεσάνυχτα η ώρα της αλήθειας...

 


Απόψε στις 12 τελειώνει η προθεσμία κατάθεσης ψηφοδελτίων στην αυτοδιοίκηση α' και β' βαθμού.

Στο Β' βαθμό τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Χρήστος Μέτιος, ο ανεξάρτητος Χριστόδουλος Τοψίδης , ο υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέργιος Ηλιόπουλος, και υποψήφιοι ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ θα είναι οι υποψήφιοι χωρίς να υπάρχει κάτι άλλο

Στους δήμους τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά αφού κάποιοι δεν θα καταφέρουν να κατεβάζουν ψηφοδέλτιο.

Πάμε από τους σίγουρους δήμους

Στη Σαμοθράκη θα αναμετρηθούν ο νυν δήμαρχος Νίκος Γαλατούμος με τον πρώην Θανάση Βίτσα.

Στο Διδυμότειχο ο νυν δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιαάννογλου με τον πρώην και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστο Τοκαμάνη.

Στο Σουφλί ο νυν δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος με τον πρώην αντιδήμαρχο του Πουλιλιού Σταμάτη Τσακίρη.

Τα δύσκολα είναι στην Αλεξανδρούπολη για τον Δημήτρη Πέτροβιτς ο οποίος δεν φαίνεται να κλείνει ψηφοδέλτιο με να σή τα ονόματα που έχει ανακοινώσει.

Σίγουροι είναι ο νυν δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, ο πρώην δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης , ο Σταύρος Σταυράκογλου και ο Σάββας Δευτεραίος του ΚΚΕ.

Στην Ορεστιάδα είναι πιο περίπλοκα τα πράγματα . Εκτός από τον δήμαρχο Βασίλη που δεν  ανακοίνωσε ονόματα αλλά είναι βέβαιο ότι θα κατέβει, τα ελάχιστα έχει ανακοινώσει μόνο ο Σάκης Παπανδρέου, 80 στον αριθμό. Η Μαρία Γκουγκουσκίδου ανακοίνωνε από ένα - δύο άτομα ο Χρήστος Καζαλτζής περίπου 60 κάπου τόσους και Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Σε δύο  ώρες περίπου θα ξέρουμε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">