Recents in Beach

Η δυναμική Καλακίκου δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης

 


Δύο μέρες πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων, με τις φωτιές να έχουν περιοριστεί, τα πράγματα στο δήμο Σουφλίου είναι τόσο καθαρά, που δύσκολα κάποιος τρίτος μπορεί να αμφισβητήσει.

Όταν ο δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος  ανακοίνωσε 80 άτομα, η δυναμική του φάνηκε και σε πολύ μικρό χρόνο το 150% επί των εδρών πραγματοποιήθηκε.

Είναι προφανές ότι οι δημότες του δήμου Σουφλίου, κάτι βλέπουν στην δημοτική αρχή για αυτό δείχνουν εμπιστοσύνη στον δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Παναγιώτη Καλακίκο.

Από την άλλη πλευρά η υποψηφιότητα του Σταμάτη Τσακίρη, η οποία στηρίζεται από την ομάδα Πουλιλιού με τον οποίο ήταν αντιδήμαρχος και είναι δημοτικός σύμβουλος στην  αντιπολίτευση, δεν έχει ανακοινώσει ακόμη ονόματα.

Είναι βέβαιη η υποψηφιότητα του, αλλά επίσημα ονόματα δημοτικών συμβούλων δεν υπάρχουν ακόμη.

Η άλλη υποψηφιότητα είναι του Παναγιώτη Μιδαλκου, ο οποίος στηρίζεται από το ΚΚΕ και είναι βέβαιο ότι με τις ελάχιστες υποψηφιότητες συμβούλων θα καταθέσει ψηφοδέλτιο.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Δαβής, κάνει τις τελευταίες του προσπάθειες να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο με τις ελάχιστες συμμετοχές , φαίνεται όμως ότι δεν θα τα καταφέρει και για αυτό δεν ανοικοίνωσε υποψηφιότητα επίσημα.

Μάλλον το σταυρόλεξο στο δήμο Σουφλίου μπορεί να λυθεί και από αρχάριους λύτες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">