Recents in Beach

Τώρα: Λαμπάκης και Πέτροβιτς στη διαδήλωση για το κλειστό γυμναστήριο που αποφάσισαν αυτοί ....



Ο ένας κάνει διαπιστώσεις για τα  820.000. στρέμματα που καίγονται στον Έβρο  την ώρα που συμμετέχει σε συλλαλητήριο για το φυτώριο ενώ είναι ο καθ' ύλην  αρμόδιος.....

Ο άλλος, ο οποίος  αποφάσισε τη χωροθέτηση του νέου κλειστού στο Φυτώριο, στο ίδιο συλλαλητήριο διαμαρτύρεται για τα δένδρα που θα κοπούν για να γίνει.


Ο ένας ήταν αντιπεριφερειάρχης του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη και ο άλλος δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης όταν αποφασιζόταν η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Πέτροβιτς και τον Ευάγγελο Λαμπάκη/

Απόσπασμα από δημοσίευμα της ΕΡΤ στις 5-7- 2015 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ευάγγελο Λαμπάκη το νέο κλειστό γυμναστήριο θα κατασκευασθεί σε μια έκταση επτά (7) στρεμμάτων πλησίον του νέου κολυμβητηρίου της πόλης.

«Ο καλύτερος χώρος για να κατασκευαστεί αυτό το γήπεδο ύψους 13 μέτρων είναι δίπλα στο κολυμβητήριό μας. Υπάρχει διαθέσιμος χώρος 7 στρεμμάτων που εξυπηρετεί τον συντελεστή δόμησης και θα συγκεντρώσουμε εκεί όλα τα αθλήματα, κολύμβηση, βόλεϊ, χάντμπολ, μπάσκετ και ενδεχόμενα και την ενόργανη γυμναστική» είπε ο κ. Λαμπάκης και τόνισε πως «θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε και σωστά και γρήγορα να παραδώσουμε το έργο.»
Αύριο το πρωί ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης θα συναντηθεί με τον Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού .

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου

Αυτή η  λήθη.......

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">