Recents in Beach

Με επίθεση στον Καλακίκο ανακοίνωσε την συμπόρευση με τον Σταμάτη Τσακίρη ο Σάκης Δημούτσης


 Ο παλαιότερος ίσως αυτοδιοικητικός εν ενεργεία του δήμου Σουφλίου Σάκης Δημούτσης,  ο οποίος είναι ανεξάρτητος  δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Σουφλίου , μετά τη ρήξη με τον δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο με την παράταξη του οποίου εκλέχθηκε, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με τον Σταμάτη Τσακίρη αφήνοντας αιχμές κατά του νυν δημάρχου

Η ανάρτηση  στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook 

Δηλώνω λοιπόν και εγώ ΠΑΡΟΝ στις Δημοτικές  Εκλογές με τον Συνδυασμό του Τσακίρη Σταμάτη ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ .

Ο λόγος που συμμετέχω είναι να δοθεί ένα οριστικό τέλος στον κύκλο ΜΙΣΟΥΣ που δυστυχώς βασανίζει τον Ιστορικό Δήμο Σουφλίου .

Νοοτροπίες  και μικροπολιτικές συμπεριφορές , χαρακτηριστικά μικρών κοινοτήτων, αποτελούν καθημερινότητα, από την ημέρα της συνένωσης των τριών πρώην Δήμων Τυχερού , Ορφέα και Σουφλίου , μέχρι και ΣΗΜΕΡΑ .  

Η ευθύνη της διατήρησης άλλα και της ενίσχυσης του κλίματος αυτού ανήκει αποκλειστικά στον νυν Δήμαρχο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΑΚΙΚΟ και την ΑΥΛΗ του.

Επικεντρωμένος ο νυν Δήμαρχος στο ένα και μοναδικό στόχο , ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ, 

ασχολήθηκε μόνο με την ΕΙΚΟΝΑ ,

εγκαταλείποντας  την Διοίκηση και την Οικονομία.   

Ο Δήμος λοιπόν έχει περιέλθει σε μια κατάσταση πλήρους διάλυσης και φτώχειας, οδηγούμενος  με μαθηματική ακρίβεια στο στόχο του κ. ΚΑΛΑΚΙΚΟΥ που είναι το ΚΛΕΙΣΙΜΟ* ΤΟΥ (ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΡΙΚΩΝ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ).


Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε με επιχειρήματα και αριθμούς .          


*Παρακαλώ να συμμετέχετε στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">