Recents in Beach

Νίκος Παππάς: «Ούτε ένα κόμμα-”χυλό”, ούτε ένα κόμμα-”στρείδι”.

 



«Χρειαζόμαστε μια συντεταγμένη αριστερή προοδευτική παράταξη - Ούτε ένα κόμμα–"χυλό" ούτε ένα κόμμα–"στρείδι"» δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς.

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες αποφάσισε να αποστείλει από την Φθιώτιδα ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς, όπου βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, επιχειρώντας ούτε λίγο ούτε πολύ να αποδώσει την έσχατη «ζωντάνια» στο κόμμα με τα πλείστα συντροφικά «μαχαιρώματα» παραμονές των εκλογών, στις δημοκρατικές και ανοικτές διαδικασίες παραγωγής πολιτικής στην Κουμουνδούρου.

«Ο δημοκρατικός κόσμος έχει καταλάβει τις διαφορετικές προσεγγίσεις μεταξύ των υποψηφίων. Αυτό που λέω είναι ότι χρειαζόμαστε μια συντεταγμένη αριστερή προοδευτική παράταξη», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

«Ούτε ένα κόμμα-”χυλό”, στο οποίο ο ηγέτης δεν λογοδοτεί πουθενά, ούτε ένα κόμμα-”στρείδι”, που λειτουργεί με κλειστές δομές και με κλειστές πόρτες», τόνισε ειδικότερα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">