Recents in Beach

Νίκος Παππάς: Να χτίσουμε την Παράταξη της Νίκης

 


Στο Μεταξουργείο με μέλη και φίλους - φίλες του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία από την Αʼ Αθήνας «για την Παράταξη της Νίκης, για τη νίκη της παράταξης»

👉 Η κυβέρνηση της Ν.Δ. αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί τον ολόπλευρο εκσυγχρονισμό, αλλά την ολόπλευρη κρίση. Και στην κοινωνία και στην οικονομία και στους θεσμούς και στο περιβάλλον.
👉 Για να κερδίσουμε τις εκλογές δεν πρέπει να στείλουμε σήμα αναδίπλωσης. Πρέπει να επαναβεβαιώσουμε και να ενισχύσουμε την ταυτότητα του σύγχρονου κόμματος της αριστερής προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης. Να χτίσουμε την παράταξη της νίκης.
👉 Είναι μείζον ζήτημα να επανασυνδεθούμε, όχι μόνο με τη νεολαία, τα στρώματα της μισθωτής εργασίας και της επισφάλειας, αλλά και με τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρομεσαίους, με τη μεσαία τάξη.
👉 Δεν είμαστε απλά το κόμμα της μισθωτής εργασίας. Γιατί και οι αυτοαπασχολούμενοι και οι άνθρωποι των μικρών επιχειρήσεων είναι άνθρωποι πολλές φορές σκληρά εργαζόμενοι. Που ενδεχομένως δουλεύουν διπλό μεροκάματο, έχουν την αγωνία της επιβίωσης της επιχείρησης και πιθανότατα υφίστανται εκμετάλλευση από τους ισχυρούς της ενέργειας ή τα καρτέλ των προμηθευτών τους.
👉 Να σηκώσουμε ένα τεράστιο κύμα συμμετοχής και δημοκρατίας στην παράταξη για να χτίσουμε μια καλύτερη Ελλάδα για όλες και όλους
👉 Αν έρθει μία συμφωνία με την Τουρκία που αποδομεί όσα κατακτήσαμε την περίοδο 2015 - 2019, που υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα, που υπονομεύει τη σταθερότητα στην περιοχή, να μην περιμένουν καμία συναίνεση από τη δημοκρατική παράταξη και την Αριστερά. Το λέμε και ως Έλληνες πατριώτες και ως δημοκράτες αγωνιστές της ειρήνης στην περιοχή.
👉 Η Ελλάδα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον. Ο δικός μας δρόμος, ο δρόμος της αριστερής προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης οδηγεί σε ένα καλύτερο, φωτεινότερο μέλλον. Όπου κάθε πολίτης έχει την ευκαιρία να εκπληρώσει τις δυνατότητες και τις προσδοκίες για βελτίωση της ζωής του. Όχι πατώντας πάνω στην αποτυχία του διπλανού. Αλλά εκκινώντας από ένα περιβάλλον συλλογικής ασφάλειας και προστασίας. Θα οικοδομήσουμε μια χώρα όπου ο κάθε άνθρωπος να αναπτύσσει ολόπλευρα και ελεύθερα τις δυνατότητες του.
👉 Ζητάμε από κάθε πολίτη που πιστεύει σε ένα καλύτερο μέλλον να χτίσουμε μαζί το κοινό μας σπίτι. Το σπίτι κάθε προοδευτικού πολίτη. Τη μεγάλη αριστερή προοδευτική δημοκρατική παράταξη. Την παράταξη που θα σηκώσει την χώρα στις πλάτες της. Ξεκινάμε από τις 10 Σεπτέμβρη. Χτίζουμε την παράταξη για τη νίκη. Χτίζουμε το μέλλον της δημοκρατίας της δικαιοσύνης και της ειρήνης για την Ελλάδα. Μια καλύτερη χώρα για όλους και όλες.


Στην ανοιχτή μας συζήτηση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας, μέλος της Κ.Ε. του κόμματος, Πάνος Ρήγας, οι υποψήφιες βουλεύτριες και μέλη της Κ.Ε. Μαρία Κουβέλη και Χαρά Ματσούκα, τα μέλη της Κ.Ε., Ντίνα Μπατζιά, Ελπίδα Λιάκου, Ελένη Συμεωνίδου, Τάσος Πολιτίδης, Αναστασία Σαπουνά, Στέλιος Παππάς και Στεφανία Δημοπούλου, τα μέλη της διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Νικηφόρος και Γιάννης Ρέππας, το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων, Θεόδωρος Μαντάς, τα μέλη του Συνδέσμου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών, Κώστας Μανταίος, Θεόδωρος Καλογήρου, Θωμάς Δημόπουλος, οι δημοτικοι σύμβουλοι δήμου Αθηναίων, Δημήτρης Αγανίδης και Κωστας Αλεξίου (μελος Κ.Ε.), εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων,
Ηλίας Γκιουλάκης (μελος εκτελεστικής επιτροπής ΓΣΕΕ), Θέμης Γρηγοριάδης (πρόεδρος Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος - ΟΙΥΕ), Βαγγέλης Ψειράκης (γενικος γραμματεας ΟΙΥΕ) και Φώτης Ντότσικας (οργανωτικός γραμματέας ΟΤΟΕ), ο συντονιστής Ν.Ε. Αʼ Αθήνας, Νίκος Κούτσης, μέλη της Ν.Ε., των Ο.Μ., του κόμματος.
Τοποθέτηση έκανε και ο υπεύθυνος για την επικοινωνία της υποψηφιότητάς μου, πρώην βουλευτής Ημαθίας και πρώην υπουργός, Άγγελος Τόλκας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">