Recents in Beach

Ο Οικονομολόγος Χρήστος Λαμπάκης υποψήφιος με τη "Δύναμη Ενότητας" του Σταμάτη Τσακίρη

 


Η ανακοίνωση του στο Facebook 

Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες

Θα σας απασχολήσω για μια στιγμή και εγώ.

  Με χαρά και αφοσίωση ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό Δύναμη Ενότητας . Σε αυτή την πρόκληση ο σκοπός μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να φέρουμε πραγματική αλλαγή και ευημερία στον Δήμο μας. Με  εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρήσεων έχω βιώσει την σημασία της σύμπραξης, ομαδικότητας και της αποφασιστικότητας στην επίλυση προβλημάτων και την προώθηση της οικονομικής ανέλιξης. Τώρα είναι η στιγμή να εφαρμόσουμε αυτές τις αρχές στον τομέα του δημοτικού διοικητικού έργου.

Σκοπεύω επίσης να προωθήσω την συνεργασία μεταξύ της κοινότητας και των τοπικών φορέων- οργανισμών  με την δημοτική αρχή προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις τρέχουσες προκλήσεις και να δημιουργήσουμε μια βιώσιμη προοδευτική κοινωνία.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σταμάτης Τσιακίρης είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος με συνέπεια, όραμα και αγάπη για τον Δήμο μας όπως έχει αποδείξει μέσα από τις πράξεις του. Μαζί θα εργαστούμε για την βελτίωση των υποδομών, την ενίσχυση των υπηρεσιών και να προάγουμε τον πολιτισμό, την κοινωνική ενότητα και ισότητα.

Χρειάζομαι την υποστήριξη σας και τις ιδέες σας για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο τόπο για όλους μας. Σας προσκαλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας καθώς είστε ο κινητήριος μοχλός μας  και να δημιουργήσουμε μια δημοκρατική διαφανή και φιλόδοξη δημοτική διοίκηση. Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας και σας υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά για το κοινό μας συμφέρον. 


Με εκτίμηση


Λαμπάκης Χρήστος


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Δύναμη Ενότητας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">