Recents in Beach

H Δυτική Θεσσαλονίκη που ενώνει...

 


Σε ένα στοιχειώδες παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού γύρω από το αυτονόητο...Ένας απλός καφές μεταξύ υποψηφίων δημοτικών συμβούλων απ;o διαφορετικές περιοχές της δυτικής θεσσαλονίκης, με διαφορετικούς εκλογικούς συνδυασμούς αλλά όλοι μέλη της εργατικής κοινωνίας της πόλης απέδειξαν ότι τα κοινά προβλήματα, η γειτονιά και η καθημερινότητα ενώνουν...

Έτσι ο Λάμπρος Παπαδής ως Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Νέας Ευκαρπίας με την Δημοτική Παράταξη ''Ευ Πόλις'' του Δημάρχου ''Παύλου Μελά'' κ. Δημήτρη Δεμουρτζίδη συναντήθηκε για έναν καφέ και μερικές κουβέντες γύρω από τα καθημερινά προβλήματα της Δυτικής Θεσσαλονίκης, με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Ελευθερίου Κορδελιού - Ευόσμου με την δημοτική παράταξη ''Δήμος Πρωταγωνιστής'' (*του επικεφαλής κ' υποψηφίου δημάρχου κ. Λευτέρη Αλεξανδρίδη) και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Ευόσμου κ. Μαρία Τσερκεζίδου και κ. Ανέστη Κεχαγιά.

Όλοι τους με γνώμονα το κοινό τους σπίτι που είναι η δυτική θεσσαλονίκη, όπως έγραψε ο Λάμπρος Παπαδής στον προσωπικό του λογαριασμό στα Social Media.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">