Recents in Beach

Ο 𝝬𝝦𝝜𝝨𝝩𝝤𝝨 𝝘𝝟𝝤𝝪𝝘𝝟𝝤𝝪𝝠𝝖𝝟𝝜𝝨 υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Δήμο για Όλους" του Γιάννη Ζαμπούκη



👉Γεννήθηκε στην Καβησό Φερών. Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και από το 1983 ασκεί το  ελεύθερο επάγγελμα του μηχανικού, με δικό του τεχνικό γραφείο, στις Φέρες και από το 1986 στην Αλεξανδρούπολη. 

Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Έβρου και από τις αρχές του 2019 έως τον Ιούλιο του 2022 Αναπληρωτής Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ). Από τη θέση αυτή, συνεργάστηκε αρμονικά με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Ζαμπούκη στην από κοινού, αντιμετώπιση της πανδημίας Covid 19. Μετά τη θητεία του στο ΠΓΝΑ και την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Δημάρχου, ανέλαβε τη θέση του προέδρου στο Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης. 

Την περίοδο αυτή, το Πολυκοινωνικό, πέραν των άλλων, ανέλαβε με επιτυχία, τη συγκέντρωση και αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας, προς τους σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας, καθώς επίσης, τη συγκέντρωση και διαχείριση της βοήθειας προς τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και την υποστήριξη των πυρόπληκτων συμπολιτών μας και τέλος την αποστολή βοήθειας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. 

Είναι παντρεμένος με την Φούλα Χριστακίδου και έχει έναν γιο, τον Γιώργο, Αρχιτέκτονα.  

"

✌️ 𝝙𝝜𝝡𝝤𝝨 𝝘𝝞𝝖 𝝤𝝠𝝤𝝪𝝨. 𝝥𝝦𝝮𝝩𝝖 🙂 𝝚𝝨𝝪❗

     𝝞𝝮𝝖𝝢𝝢𝝜𝝨 𝝛𝝖𝝡𝝥𝝤𝝪𝝟𝝜𝝨

𝞥𝞠𝞞𝞜𝞣𝞘𝞕𝞞𝞤𝞛𝞔

𝞜𝞞𝞘𝞙𝞞𝞙𝞤𝞠𝞔𝞤𝞞𝞤𝞛𝞔

𝞓𝞖𝞛𝞘𝞞𝞤𝞠𝞒𝞞𝞤𝞛𝞔

#Αλεξανδρούπολη #Φέρες #Τραϊανούπολη #Παλαγία #χωριά #οικισμοί #δήμοςγιαόλουςπρώταεσύ  #ιωάννηςζαμπούκης #συνεχίζουμε #ολοκληρώνουμε #καλύτερηκαθημερινότητα #παμεμελλον #παρέα #ηαποκαλυψητηςΑλεξανδρούπολης #διαφάνεια #συνεργασία #τόλμη #σιγουριά #όραμα #αποφασιστικότητα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">