Recents in Beach

Στέφανος Κασσελάκης: «Πρέπει να χτίσουμε από κάτω προς τα πάνω με ανθρώπους που έχουν γείωση στην κοινωνία, όρεξη και καθαρά χέρια».

 


Ο Στέφανος Κασσελάκης εισήλθε στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105.5», κάνοντας έκπληξη στους εργαζόμενους της ΑΥΓΗΣ και του Κόκκινου, ενώ μπήκε στο Στούντιο όπου εξέφρασε τη στήριξή του στα δημοσιογραφικά μέσα του κόμματος.

Κατά τη σύντομη ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέρθηκε στις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στη Θεσσαλία μετά τις φυσικές καταστροφές, ενώ παράλληλα μίλησε για την ανάγκη σύγκρουσης με την ακροδεξιά. Την ίδια ώρα, στηλίτευσε την πολιτική Μπακογιάννη στο Δήμο της Αθήνας, ενώ κάλεσε τους πολίτες να βρεθούν το απόγευμα στο Κερατσίνι για να μιλήσουν μαζί του.

«Πρέπει να χτίσουμε από κάτω προς τα πάνω»
Ειδικότερα, ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη με την Αλέκα Ζουμή, και αναφερόμενος στη «μάχη» για το δήμο Αθηναίων, είπε: «Οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι πάει να πει ενσυναίσθηση, το να νιώθεις μέσα σου. Σε όλη αυτή την πολιτική του μπλε κράτους, από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες και τους δήμους είναι το άκρον άωτον της εξάρτησης και της δηθενιάς. Πρέπει να τα αλλάξουμε, πρέπει να χτίσουμε από κάτω προς τα πάνω με ανθρώπους που έχουν γείωση στην κοινωνία, που έχουν όρεξη και καθαρά χέρια.

Μακάρι να υποστηρίξουμε τον κύριο Δούκα στον δεύτερο γύρο. Συγχαρητήρια στον κύριο Ζαχαριάδη που έδωσε έναν εξαιρετικό αγώνα για το κόμμα μας υπό πολύ δύσκολες πολιτικές συνθήκες. Είμαι περήφανος για αυτόν».

«Πρέπει να βρω λύσεις»
Ερωτηθείς για το τι βλέπει κατά τις περιοδείες του ανά τη χώρα, είπε ότι αντικρύζει «ένα πολύ μεγάλο πάθος από τον κόσμο μας να σηκώσει ανάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ και να μπορέσει να κάνει αντεπίθεση. Το βλέπω παντού. Αυτό γεμίζει ευθύνη όλους μας. Βγαίνω έξω, ένας νέος άνθρωπος, έχω τόσους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που κυριολεκτικά κλαίνε. Λένε “είσαι η τελευταία μας ελπίδα”. “Τι είμαι εγώ η τελευταία σας ελπίδα;” Δεν έχω προλάβει ψυχολογικά να το απορροφήσω ακόμα. Αυτό που εισπράττω είναι ότι πρέπει να στρωθώ στη δουλειά και να βρω λύσεις».

«Έχω κάνει τρεις περιοδείες στη Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, έχω πάει δύο φορές Καρδίτσα, στο κλειστό του Παλαμά. Βλέπεις συνανθρώπους μας που έχουν αφεθεί στη μοίρα τους. Ορισμένοι αργοπεθαίνουν μόνοι τους. Είναι απάνθρωπες οι καταστάσεις και στη Λάρισα και στον Βόλο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε ότι «η ενότητα του χώρου μας και η διεύρυνση είναι πάρα πολύ σημαντική. Είναι υπαρξιακό θέμα για την Ελλάδα και για πάρα πολλούς νέους που είτε βλέπουν την αξιοκρατία μόνο στο εξωτερικό είτε δεν σκέφτονται καν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας. Όπως είπα και στην ομιλία μου στον ΣΕΒ, δεν είναι δυνατόν το μεγαλύτερο εξαγωγικό προϊόν της χώρας να είναι το ανθρώπινο δυναμικό της».

«Χρειαζόμαστε να ανασυγκροτηθούμε και σαν πολιτικός χώρος και μετά το πιο σημαντικό, πρέπει να συγκροτήσουμε τη χώρα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Θέλω να μιλάω αδιαμεσολάβητα στον κόσμο»:
Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε ότι δεν είναι τυχαία η απογευματινή του επίσκεψη στο Κερατσίνι, καθώς χαρακτήρισε την περιοχή «σημαδιακό μέρος για τους αγώνες που έχει δώσει ο χώρος μας. Τους τιμούμε, εμπνεόμαστε, πρέπει να χτίσουμε για το μέλλον».

Σχετικά με τον κίνδυνο της ακροδεξιάς, παρέπεμψε στα λόγια του Αλέξη Τσίπρα στο Συμβούλιο της Ευρώπης. «Πρέπει να έχουμε ρήξη βάσει ιδεών και φιλοσοφίας και να δίνουμε λύσεις στον κόσμο για να μην μπορεί να ανέβει και άλλο η ακροδεξιά. Έχουμε ευθύνη να πείσουμε τον κόσμο με γείωση στην κοινωνία. Δεν εννοώ μόνο συμμετοχή στον κοινωνικό ιστό, εννοώ αδιαμεσολάβητη επαφή. Δεν είναι τυχαίο ότι κάνω αυτή τη εκδήλωση σήμερα το βράδυ στο Κερατσίνι. Ήταν δικιά μου ιδέα. Θέλω να μιλάω αδιαμεσολάβητα στον κόσμο. Πάντα έτσι πρέπει να είναι. Θα αποδεχτώ ερωτήσεις από όλους χωρίς κανένα φίλτρο. Θέλω να έχουμε δημοκρατικές διαδικασίες».Η στήριξη σε ΑΥΓΗ και Κόκκινο:
«Εννοείται ότι στηρίζουμε το Κόκκινο, είναι αυτονόητο. Έχετε την αμέριστη στήριξή μου» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης στον αέρα, ενώ είπε με νόημα: «Λατρεύω το ραδιόφωνό σας». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς εργαζόμενους της ΑΥΓΗΣ, του avgi.gr και του στο Κόκκινο, στέλνοντας το μήνυμα ότι «δεν θα αφήσουμε τη δεξιά να αλωνίζει με τα δικά της μέσα, θα φροντίσουμε για τη βιωσιμότητα».Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">