Recents in Beach

Μήνυμα για την ενότητα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. από την Νεκταρία - Ελευθερία Αγγελάκη.


Με ανάρτηση της στα Social Media η γνωστή Εργατολόγος και υποψήφια βουλευτής στην Α' Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. στις πρόσφατες εθνικές εκλογές κ. Νεκταρία - Ελευθερία Αγγελάκη, έστειλε το δικό της μήνυμα για ενότητα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. και την ανάγκη όλοι και όλες να επιδείξουν σοβαρότητα και σύνεση στον δρόμο προς το συνέδριο χωρίς διχαστικό λόγο και τονίζοντας ότι μόνος μας αντίπαλος είναι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη.

Αναλυτικά:

''Συντρόφισσες και Σύντροφοι, μέχρι τώρα απέφυγα να τοποθετηθώ δημόσια για την πραγματικά απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ.-Π.Σ.

Ήταν μία συνειδητή απόφαση, προκειμένου να μην συμβάλλω κι εγώ στον κύκλο της εσωστρέφειας. Και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και τώρα.

Η έκκληση απευθύνεται προς όλους τους συντρόφους. Επιτέλους να μπει ένα φρένο. Επιτέλους να σταματήσουν οι δημόσιες αντιπαραθέσεις και οι παντελώς άσχετες, ακατανόητες και προσβλητικές τοποθετήσεις. Υπάρχει ένα Συνέδριο μπροστά μας, για να τα συζητήσουμε όλα.   

Αυτό που οφείλουμε να καταλάβουμε είναι ότι χρειάζεται μία πραγματική γείωση με την κοινωνία. Η γείωση δεν μπορεί να γίνει ούτε αφ' υψηλού ούτε με ανθρώπους που φτιάχτηκαν μέσα από το κόμμα.
Τα εσωκομματικά μας δεν ενδιαφέρουν την κοινωνία. Δεν ενδιαφέρουν τους ανθρώπους που δημιουργούν στην κοινωνία, που κοπιάζουν σ’ αυτή τη χώρα ξεπερνώντας τις γραφειοκρατικές, αλλά και τις κοινωνικές αγκυλώσεις, που αντιμετωπίζουν καθημερινά τις φορολογικές και ασφαλιστικές αρχές.

Δεν αφορούν τους συνταξιούχους και τους άνεργους. Δεν αφορούν καμία κοινωνική ομάδα.
Με αυτούς τους ανθρώπους που αποτελούν την κοινωνία πρέπει να επανασυνδεθούμε. Γι’ αυτό μιλάω για γείωση με την κοινωνία.
 
Ο ρόλος μας πρέπει να είναι μαζί και δίπλα τους σε κάθε αγώνα. Έτσι θα επαναφέρουμε το κόμμα και έτσι θα αποκτήσουμε  πλειοψηφικό κοινωνικό ρεύμα.

Η φύση και το σύμπαν εκδικούνται το κενό. Και όσο εμείς μαλώνουμε μεταξύ μας, το κενό το καλύπτουν άλλοι.

Ας προσπαθήσουμε να προστατεύσουμε την συλλογικότητα που όλοι μαζί χτίσαμε και πονάμε. Να  καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε εμείς οι πραγματικοί εκφραστές του προοδευτικού χώρου.''.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">