Recents in Beach

Πλήθος κόσμου στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης για την ομιλία του Χριστόδουλου Τοψίδη - Οι υποψήφιοι στον Έβρο


 Αθρόα ήταν η προσέλευση του κόσμου στο Δημοτικό Θέατρο της Αλεξανδρούπολης για την προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλου Τοψίδη το πρωί της Κυριακής 01/10.

Εν μέσω θερμής αποδοχής από τον κόσμο και ζεστού χειροκροτήματος, ο κ. Τοψίδης ευχαρίστησε τους παριστάμενους και τις παριστάμενες για την παρουσία τους στην εκδήλωση και περιέγραψε τις προγραμματικές θέσεις της Περιφερειακής Σύνθεσης για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. 

Όπως είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, αυτή την ώρα και με ευθύνη φυσικά της υφιστάμενης διοίκησης, η Περιφέρεια ΑΜΘ βρίσκεται πολύ χαμηλά στην κατάταξη των αναπτυξιακών δεικτών ανά την Ευρώπη, ωστόσο όπως εξήγησε ο κ. Τοψίδης η Περιφερειακή Σύνθεση έχει ήδη μελετήσει ένα πρόγραμμα αναστροφής της αρνητικής κατάστασης, το οποίο διαρθρώνεται στους άξονες «Κοινωνία, Οικονομία, Τεχνολογία, Περιβάλλον». 

Περνώντας μάλιστα σε συγκεκριμένες προτάσεις, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ ανακοίνωσε και μία από τις δράσεις που σχεδιάζει ο συνδυασμός και έχει τίτλο: «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αερίου που θα αφορά κατοικίες στην Περιφέρεια ΑΜΘ». Η δράση αυτή θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021 - 2027 και θα επιδοτεί την μετατροπή του συστήματος θέρμανσης από πετρέλαιο σε Φυσικό Αέριο. Το πρόγραμμα θα επιδοτεί το σύνολο της εγκατάστασης (μελέτη, γραμμή Φυσικού Αερίου, αντικατάσταση λέβητα, υδραυλικά εξαρτήματα κλπ) και θα ανέρχεται στις 4.000 € για τα νοικοκυριά και στις 11.500 € για τις πολυκατοικίες.

Η συγκεκριμένη πρόταση μάλιστα, ολοκληρώνει το όραμα του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη για την εγκατάσταση του δικτύου Φυσικού Αερίου στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη. 

Στο ίδιο πλαίσιο, ο κος Τοψίδης δεσμεύτηκε για την ολοκλήρωση των αναδασμών που είναι στάσιμοι, για την διενέργεια νέων όπου κρίνεται απαραίτητο και φυσικά για τον εκσυγχρονισμό της Πολιτικής Προστασίας σε όλη την επικράτεια της ΠΑΜΘ. 

Υπογράμμισε την ανάγκη χρήσης σύγχρονων μέσω για την πρόβλεψη και τη διαχείριση πλημμυρικών φαινομένων και φυσικά οργανωμένη και βέλτιστη αντιπυρική θωράκιση, ειδικά δε μετά την πολυήμερη πυρκαγιά του Αυγούστου, που άφησε στον Έβρο βαθιές πληγές και έκαψε 1 εκ στρέμματα. Ο κος Τοψίδης καταδίκασε και το γεγονός ότι από την έκτακτη επιχορήγηση της κυβέρνησης για τους πληγέντες ΟΤΑ, ύψους 45 εκ ευρώ, η ΠΑΜΘ πήρε μόλις 550.000 ευρώ, προφανώς λόγω μη διεκδίκησης. 

Η συγκινησιακά φορτισμένη εκδήλωση κατέστησε σαφές ότι η ώρα της αλλαγής σελίδας στην Περιφέρεια ΑΜΘ έχει φτάσει. Οι πολίτες επιζητούν πλέον ένα νέο μοντέλο διοίκησης που στηρίζεται στην οργάνωση, τον προγραμματισμό και την διεκδικητικότητα. Επιθυμούν, δηλαδή, το μοντέλο διοίκησης που προτείνει η Περιφερειακή Σύνθεση! 

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των 28 υποψηφίων Συμβούλων της παράταξης για την ΠΕ Έβρου: 


Οι υποψήφιοι/ες που παρουσιάστηκαν: 

 1. ΑΤΖΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

 2. ΒΕΝΕΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ, τ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

 3. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΙΑΤΡΟΣ

 4. ΒΡΙΖΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 5. ΓΙΑΝΤΣΟΥΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 6. ΕΞΑΚΟΥΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

 7. ΚΑΜΑΡΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ - ΓΕΩΡΓΟΣ

 8. ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

 9. ΚΑΤΣΟΓΡΙΔΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

 10. ΚΟΖΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

 11. ΚΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

 12. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ (ΘΕΜΗΣ) - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

 13. ΛΕΛΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ -ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 14. ΜΕΝΤΙΖΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

 15. ΜΠΑΧΑΡΙΔΟΥ  ΦΑΝΗ - ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ

 16. ΜΠΙΛΙΑΚΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

 17. ΜΠΟΥΤΖΙΚΑ ΕΥΘΥΜΙΑ - ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

 18. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

 19. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 20. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

 21. ΠΙΤΙΑΚΟΥΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΠΘ

 22. ΠΟΥΛΙΛΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΑΓΡΟΤΗΣ

 23. ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΙΑΤΡΟΣ

 24. ΣΤΕΡΓΙΟΥΔΑ ΖΩΗ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 25. ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 26. ΤΣΙΠΛΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 27. ΤΥΡΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

 28. ΧΑΒΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – τ.ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕ ΕΒΡΟΥ


Οι υποψήφιοι/ες που παρουσιάστηκαν για την ΠΕ Έβρου κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χριστόδουλου Τοψίδη: 


Ατζανός Παναγιώτης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Σαμοθράκη .

Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Αλεξανδρούπολη.

Διετέλεσε Νομαρχιακός Σύμβουλος για οκτώ έτη, Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού και Αντινομάρχης Τουρισμού Αθλητισμού Νεολαίας.

Ήταν Υποψήφιος Δήμαρχος Σαμοθράκης για δυο τετραετίες.

Βενετίδης Κωνσταντίνος

Εκπαιδευτικός. 

Γεννήθηκα το 1966, κατάγεται από την Καβύλη Έβρου και κατοικεί μόνιμα στην Ορεστιάδα. Είναι απόφοιτος της ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Ορεστιάδας από το 1992. 

Διετέλεσε πρόεδρος της ΕΛΤΕ, αιρετό μέλος και αντιπρόεδρος της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου. Έχει ενεργό δράση και συμμετέχει στα κοινά του τόπου. 

Εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος το 2014 και το 2019. Διετέλεσε σε δύο θητείες Αντιπεριφερειάρχης, πρώτα ως Υποδομών και Περιβάλλοντος και ακολούθως ως Δημόσιας Υγείας.

Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών.

Βουδoύρης Ευάγγελος

Γεννήθηκε το 1960 στην Σόφια- Βουλγαρία. Από το 1997 διορίστηκε ιατρός στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου . 

Από το 1997-2001 εκτελούσα και χρέη θεράποντος ιατρού των δοκίμων της Σχολής Αστυφυλάκων και Κ.Α.Π.Η. του Διδυμοτείχου . Από το 2002 είναι διευθυντής στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου . 

Από το 2014 είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων και υπεύθυνος διαχείρισης της επιδημίας COVlD-19 του Βόρειου Εβρου . Το διάστημα 2014-2019 υπήρξε εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας —Θράκης με το συνδυασμό του Γεώργιου Παυλίδη

Είναι Τομεάρχης Παθολογικού Τομέα από το 2021 .Είμαι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών .

Βρίζα Αναστασία

Από το 2015 είναι υπεύθυνη επιδοτήσεων στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κοινής Γεωργικής Εκμετάλλευσης Σ.Κ.

Απόφοιτη του Τμήματος Γεωπονίας του ΤΕΙ Σίνδου Θεσσαλονίκης. 

Έχει ολοκληρώσει 6μηνους κύκλους σεμιναρίων για το καθένα από τα παρακάτω: Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας , Διοίκηση Ο.Τ.Α. και Marketing.

Εργάστηκε στην ΕΑΣ Έβρου από το 1995 έως το 2004 στο τμήμα επιδοτήσεων και στον Αγροτικό Σύλλογο Νοτίου Έβρου ως υπεύθυνη επιδοτήσεων στο τμήμα του ΟΣΔΕ Αλεξανδρούπολης από το 2005 έως το 2014 .

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών .

Γιαντσούδη Μαρία

Απόφοιτη ιδιωτικού κολλεγίου στην ειδικότητα Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και ζει και εργάζεται στον Δήμο Σουφλίου..
Δραστηριοποιείται στο χώρο του πολιτισμού ούσα Πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Τυχερού. 

Έχει δραστηριοποιηθεί στους συλλόγους γονέων των σχολείων της Δημοτικής ενότητας Τυχερού. Είναι μόνιμη κάτοικος Τυχερού, παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού

Εξακουστός Κωνσταντίνος

Δικηγόρος. 

Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης για θέματα εξυπηρέτησης πολιτών, Αντιμετώπισης και περιορισμού της Γραφειοκρατίας, Διοικητικού Συντονισμού της Λειτουργίας των ΠΕ , Βιομηχανικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων , Εμπορίου και Λαϊκών Αγορών (2014-2016) 

Πρώην Πρόεδρος Αναπτυξιακής Εταιρείας  Έβρου(2015-2020) 

Πρώην  Πρόεδρος Επιτροπής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 

Πρώην  Πρόεδρος επιτροπής Λαϊκών Αγορών Έβρου

Μέλος Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης.

Πρώην Επικεφαλής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Διεθνών Σχέσεων της Περιφέρειας ΑΜΘ

Καμαριαννίδου Αναστασία

Αισθητικός και απόφοιτη της Γυμναστικής Ακαδημίας. 

Παράλληλα ασχολείται και με τη μελισσοκομία. Κατάγεται δραστηριοποιούμαι στο χώρο της αισθητικής και της μελισσοκομίας.

Κατάγεται από τη Λευκίμμη του δήμου Τυχερού. Μεγάλωσε στην Ορεστιάδα, τα τελευταία χρόνια ζει με την οικογένειά της στον οικισμό Μαΐστρου, Αλεξανδρούπολη. Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Χαματιδη και μητέρα δύο παιδιών.

Καπούτσης Βασίλειος

Εκπαιδευτικός. 

Γεννήθηκε στις Φέρες όπου και κατοικεί μόνιμα.

Είναι απόφοιτος της Ζαρίφειου Ακαδημίας Αλεξανδρούπολης και από το 1986 μέχρι και σήμερα υπηρετεί σε διάφορα σχολεία του Ν.Έβρου.

Εκλεγμένος συνέχεια από το 1986 μέχρι σήμερα στους Δήμους Φερών και Αλεξανδρούπολης. Υπηρέτησε σε θέσεις ευθύνης( Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πρόεδρος ΔΕΠΑΦ), υπήρξε μέλος σε ΔΣ συνδικαλιστικών φορέων, πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, δάσκαλος παραδοσιακών χορών, ιδρυτής και συνδιοργανωτής αθλητικών πολιτιστικών συλλόγων και δράσεων , μέλος αντίστοιχων δευτεροβάθμιων ενώσεων.

Κατσογριδάκης Στυλιανός

Είναι πτυχιούχος λογιστικής του ΤΕΙ Καβάλας και διαθέτει άδεια Λογιστή – Φοροτεχνικού Γ΄ τάξης.

Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα του τμήματος Δασολογίας, Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.

Εργάστηκε σε λογιστικό γραφείο και στη συνέχεια, στην Τράπεζα Πειραιώς για 15 έτη, ως Συνεργάτης Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών στον Βόρειο Έβρο, αλλά και στο Επιχειρηματικό Κέντρο Βορείου Ελλάδας της Τράπεζας, με έδρα την Καβάλα.

Είναι πατέρας τριών παιδιών και ζει και εργάζεται στην Ορεστιάδα. 


Κοζάρης Νικόλαος

Απόφοιτος του τμηματος Λογιστικής Θεσσαλονικης και διατηρεί γραφείο από το 1993 στην Αλεξανδρούπολη.

Υπήρξε μέλος ΔΣ του Επιμελητηρίου Έβρου, Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης και πρώην Φερών, μέλος ΔΣ συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ΣΕΑΝ Εβρου.

Αθλητής στίβου ημιαντοχής(1500μ.) του Μουσικογυμναστικού Συλλόγου Εθνικός και μετέπειτα ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης. 

Είναι μέλος της Νομαρχιακής της Νέας Δημοκρατίας ΔΕΕΠ Έβρου.

Είναι παντρεμένος με την δικηγόρο Κωνσταντίνα Καϊταλίδου και έχουν δύο παιδιά. 

Κολιός Δημήτριος

Δημοσιογράφος 

Υπηρετεί την Δημοσιογραφία στα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεόραση-ραδιόφωνο) και στον έντυπο τύπο , από το 1986, αρχικά στις Η.Π.Α και μετέπειτα στην Αλεξ/πολη .

Από το 2003 είναι ο Ιδιοκτήτης του Ραδιοφωνικού Σταθμού Maximum FM συνεχίζοντας να ασκεί την δημοσιογραφική του ιδιότητα.

Έχει υπηρετήσει τον α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης από καίριες θέσεις. Παλαιότερα ως Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλεξανδρούπολης και πιο πρόσφατα ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης. 

Κυριακίδης Θέμης

Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ

Εργάζεται ως Ελεύθερος επαγγελματίας και ιδιοκτήτης τεχνικού γραφείου από το 2008. Διαθέτει  Πιστοποίηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.)
Είναι Πρόεδρος της Επαγγελματικής & Επιστημονική Ένωσης Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών του Περιφερειακού Τμήματος Έβρου
Εν ενεργεία Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αλεξανδρούπολης (2019-2023) όπου διετέλεσα Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου (2019-2021).
Υπήρξε αθλητής στα ποδοσφαιρικά σωματεία ΑΛΕΞ και ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

Είναι έγγαμος με την Νάνσυ Φουτσιτζή και πατέρας δύο παιδιών.


Λελίδη Κωνσταντίνα

Υπεύθυνη πωλήσεων σε πολυεθνική εταιρία. Έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά στο Λονδίνο , όπου και εργάστηκε στον τομέα των πωλήσεων,   αποκτώντας στην συνέχεια μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. 

Από το 2016 είμαι υπεύθυνη πωλήσεων σε πολυεθνική εταιρεία για την Β. Ελλάδα. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα τη δεκαετία του 90 με καταγωγή από το Ελληνοχώρι Διδυμότειχου

Μεντίζης Χριστόδουλος

Νοσηλευτής.

Αποφοίτησα από το Ε' Λύκειο ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και ακολούθως από το ΤΕΙ Ηρακλείου του τμήματος Νοσηλευτικής 1989-90. 
Μετά  την στρατιωτική του θητεία  προσλήφθηκα και εργάστηκα ως αναπληρωτής καθηγητής στο ΕΠΑΛ ΔΙΔ/ΧΟΥ (Τμήμα κοινωνικών υπηρεσιών-Νοσηλευτικής).

Από το 1997 έως και σήμερα εργάζεται ως Νοσηλευτής αρχικά  στο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ ΠΑΝΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ακολούθως στο Π.Γ.Ν.Α ΑΛΕΞ/ΠΟΛΕΩΣ

Κατέχει τον τίτλο της" Παθολογικής Νοσηλευτικής Ειδικότητας" εκλέχθηκα στο Δ.Σ του ΣΥΚΝΕ (σωματείο εργαζομένων) το 2009 και ένα χρόνο αργότερα μέχρι και το 2021 άσκησα τα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος σε αυτό.

Είναι εκλεγμένος επίσης Πρόεδρος στο Δ.Σ του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ Π.Γ.Ν.Α

Μπαχαρίδου Φανή

Αγρότισσα. Γεννήθηκε στη Νέα Βύσσα όπου κατοικεί μέχρι σήμερα 

Υπήρξε μία από τις πρώτες εκλεγμένες γυναίκες της ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου ήδη από τη δεκαετία του 1990.

Διετέλεσε Νομαρχιακή επαρχιακή Σύμβουλος Έβρου (2003-2006) & υποψήφια Δήμαρχος Ν. Βύσσας το 2006.

Διατελεί Αντιπρόεδρος του Πανελληνίου Δικτύου Αιρετών Γυναικών "Αθηνά" 

Διατελεί πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ν.Βύσσας από το 1993 μέχρι σήμερα.

Διετέλεσε πρόεδρος της ΕΠΟΦΕ.


Μπιλιακάκης Παρασκευάς (Βούλης)

Καταγεται από την Σαύρα Διδυμοτείχου. Δραστηριοποιείται στο χώρο της φωτογραφίας στο Διδυμότειχο εδώ και 34 χρόνια.
Η ενασχόληση με τα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά του χρόνια έως και σήμερα. 

Η συμμετοχή στα κοινά ήταν με Πολιτιστικούς, Αθλητικούς Συλλόγους, Εμπορικο Σύλλογο, Εμπορικό Επιμελητήριο Έβρου και τέλος Αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου.
Είναι παντρεμένος με την Αθανασία Τσεπελή εχουμε αποκτήσει 2 παιδιά , τον Νεκτάριο και την Μαρίνα.

Μπουτζίκα Ευθυμία

Νοσηλεύτρια και Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου 

Έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό με τίτλο στην Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας. 

Έχει φοιτήσει στο Ι.Ε.Κ στο τμήμα Τεχνικός Φαρμάκων Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων.

Έχε συμμετάσχει σε πληθώρα σεμιναρίων και ημερίδων και έχει εργαστεί ως  Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο ΕΠΑΛ και το ΙΕΚ Διδυμοτείχου καθώς και στο εργοστάσιο Ζάχαρης.

Ουζουνίδης Φώτιος

Γεννήθηκε στον ακριτικό Κέραμο του Δήμου Ορεστιάδας.
Εργάστηκε στην Ένωση Ορεστιάδας για 28 χρόνια
Διετέλεσε πρόεδρος Φυλακίου την περίοδο 2002-2006
Διετέλεσε αντιδήμαρχος Δήμου Κυπρίνου την περίοδο 2006-2008
Από το 2018 διατηρεί μελετητικό γραφείο το οποίο δραστηριοποιείται στις αγροτικές επιδοτήσεις

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

Είναι Πολιτικός Μηχανικός, απόφοιτος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στα «Υδραυλικά Έργα και Περιβάλλον» καθώς και στα «Νέα Υλικά και Τεχνολογίες στον Σχεδιασμό Έργων». Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του και αφού εκτέλεσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, εργάστηκε στο εξωτερικό. Το 2012, μεσούσης της οικονομικής κρίσης και σε αντίθεση με τους νέους επιστήμονες, που μετανάστευαν, εκείνος επέλεξε να επαναπατριστεί. Από τότε εργάζεται έως και σήμερα, ως ελεύθερος επαγγελματίας. Διατηρεί Τεχνικό Γραφείο στην Αλεξανδρούπολη, με δραστηριότητα σε ιδιωτικά και δημόσια έργα. Τον περασμένο Απρίλιο, επέκτεινε τις δραστηριότητές του και στον χώρο του Real Estate.

Από το 2013 έως και σήμερα, είναι εκλεγμένος στο παράρτημα Θράκης του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος έχοντας διατελέσει Αν. Πρόεδρος του ΤΕΕ-Θράκης και Πρόεδρος της Ν.Ε. Έβρου του ΤΕΕ-Θράκης. 

Παπαδοπούλου Ελένη

Εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στην παιδαγωγική διαδικασία και την υλοποίηση ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Επιδέχεται προκλήσεις και επιτυγχάνει αποτελέσματα με συνεργασία και αφοσίωση. Προσανατολισμένη στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. 

Πιτιακούδης Μιχαήλ

Καθηγητής Γενικής Χειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ)

Γεννήθηκε στην Δαδιά του Δήμου Σουφλίου, όπου από νεαρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα κοινά μέσω του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου (ΜΑΣ) ΑΚΡΙΤΑΣ Δαδιάς, διατελώντας ενεργό μέλος και πρόεδρος του με πολυετή θητεία.

Το 1982 αποκτά το Πτυχίο του στην Ιατρική από το Πανεπιστήμιο της Πίζας. Και το 1988 ξεκινά την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής, την οποία ολοκληρώνει το 1993. Την ίδια χρονιά αναγορεύεται σε Διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής και το 1995 εκλέγεται στη βαθμίδα του Λέκτορα Χειρουργικής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης , ξεκινώντας έτσι την Πανεπιστημιακή σταδιοδρομία του.

Ακολουθεί η εξέλιξή του σε όλες τις Πανεπιστημιακές βαθμίδες και από το 2013 έως σήμερα είναι Καθηγητής Χειρουργικής του Τμήματος Ιατρικής του Δ.Π.Θ. αναπτύσσοντας πολυεπίπεδη δράση τόσο επί του κλινικού έργου εκτελώντας μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων, όσο και στον τομέα της Έρευνας και της Εκπαίδευσης, με αρκετές διακρίσεις στον τομέα της Χειρουργικής και αρκετές δημόσιες ευχαριστίες και συγχαρητήριες επιστολές επιβεβαίωσης του ήθους και της ανθρωπιάς του.

Παράλληλα ενισχύει το επιστημονικό του πεδίο, παρακολουθώντας συνεχείς μετεκπαιδεύσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (Yale, New Haven Hospital, European Surgical Institute in Hamburg – Norderstedt, Mestre – Venezia κα), ενώ ταυτόχρονα με την πρόοδό του στην Ιατρική Επιστήμη, αναπτύσσει παράλληλα και διοικητική δράση, αναλαμβάνοντας θέσεις ευθύνης σε διάφορα διοικητικά όργανα που αφορούν την Επαγγελματική και Επιστημονική σταδιοδρομία του.

Πουλιλιός Ευάγγελος

Απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Από το 1981-1989, διετέλεσε Manager- Γενικός Δ/ντης σε κατασκευαστική εταιρεία πανελλαδικής εμβέλειας με έργα σε όλη την Ελλάδα. Το 1990 εκλέχθηκε για πρώτη φορά Πρόεδρος της Κοινότητας Λαβάρων όπου και συνέχισε για δύο τετραετίες.

Στο Καποδιστριακό Δήμο Ορφέα εκλέχθηκε ως πρώτος Δήμαρχος για τα έτη από το 1998-2010, και από την περίοδο 2010-2019 εκλέχθηκε Δήμαρχος Σουφλίου.

Διετέλεσε Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Λαβάρων για 8 έτη.

Διετέλεσε, αντιπρόεδρος της πρώην ΤΕΔΚ ΑΜΘ νυν ΠΕΔ Α.Μ.Θ, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου της ΠΑΜΘ, μέλος της επιτροπής Πειθαρχικού Συμβουλίου, και μέλος του Συμβουλίου Δημοσίων έργων.

Ραπτόπουλος Νικόλαος

O Νικόλαος Ραπτόπουλος, ιατρός στο επάγγελμα, διετέλεσε Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και κοινός Διοικητής ενοποιημένων νοσοκομείων Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου. Διατελεί Πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ιατρικού συλλόγου Έβρου. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών ιατρικών σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό σχετικά με την ειδικότητα του, την Ορθοπεδική. Είναι τακτικό μέλος στο ΔΣ του Π.Γ.Ν.Α, μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, μέλος της Πανελλήνιας Ορθοπεδικής Εταιρείας, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Μεταβολής των Οστών, επίτιμο ιδρυτικό μέλος του Κέντρου ημέρας αυτιστικών παιδιών Δωρικού.

Επιπλέον, διετέλεσε Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Κέντρου Αλεξανδρούπολης, και μέχρι σήμερα είναι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης.

Στεργιούδα Ζωή

είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός του πολυτεχνείου της Μπολόνια και πτυχιούχος ιταλικής φιλολογίας του πανεπιστήμιου για ξένους της Περούτζια
Είναι εξετάστρια βαθμολογήτρια στο κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας ιταλικής γλωσσάς του υπουργείου παιδείας, επιθεωρήτρια εξεταστικών κέντρων εξετάσεων πληροφορικής της vellum global education και της Microsoft, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενήλικων σε κέντρα δια βίου μάθησης, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της Microsoft με τίτλο MASTER INSTUCTOR – MICROSOFT OFFICE SPECIALIST 

Είναι πιστοποιημένη: 

ως στέλεχος διαχείρισης οργανωσιακης κουλτούρας και συστημάτων διαχείρισης χρόνου (τιμάει management) του τομέα οικονομίας διοίκησης νομικής ως ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου (ε-commerce)
ως ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικής προώθησης εταιρικής παρουσίας - social media marketing ως στέλεχος διοίκησης και διαχείρισης έργων (project management and administration) του τομέα οικονομία διοίκησης νομικής
ως πωλητής στέλεχος εξαγωγικού διεθνούς εμπορίου
είναι ιδιωτική υπάλληλος εργάζεται ως καθηγήτρια πληροφορικής και ιταλικών από το 2002 και από το 2010 εργάζεται παράλληλα και στην εταιρεία του συζύγου της αφοί χαμού ΟΕ – EVROS CAR rental ως chief executive officer
είναι εκλεγμένη στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου τριτεκνων ν. Έβρου από το 2012. Έχει αναπτύξει σημαντική εθελοντική δράση. 

Στογιαννίδης Σταύρος

Πολιτικός Μηχανικός της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου από το 2000. 

Έχει διατελέσει για αρκετά χρόνια μέλος στο Δ.Σ του Συλλόγου, των υπαλλήλων της πρώην Νομαρχίας Έβρου νυν Π.Ε. ενώ, διατελεί τα τελευταία 20 χρόνια μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ Δημοσίων υπαλλήλων Ροδόπης – Έβρου.Τα τελευταία 6,5 χρόνια ήταν αποσπασμένος σε Βουλευτικό Γραφείο βουλευτή του Νομού μας. 

Η εμπειρία αλλά και η γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Νομός μας θα συμβάλλουν στο να βοηθήσουν τον αρχηγό της Παράταξη της Περιφερειακής να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις που απορρέουν από τον ρολό του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τσιπλάκη Αγγελική

Γεννήθηκε το 1980 και κατοικεί στο Τυχερό Έβρου. Είναι τελειόφοιτη της Ιδιωτικής Σχολής Αμάραντος του τμήματος Κομμωτικής. Μιλάει άπταιστα εκτός από την ελληνική γλώσσα και την γερμανική καθώς είναι απόφοιτος Γερμανικού Λυκείου.

Έχει εργαστεί σε κομμωτήριο, ακολούθως με το αντικείμενο των σπουδών της, ως ταμίας στο πολυκατάστημα Jumbo, ως βοηθός Λογιστή και τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη σε κατάστημα εστίασης της περιοχής που κατοικεί

Τυρμπάκης Χρήστος

Είναι πτυχιούχος του ΟΑΕΔ Δράμας με την ειδικότητα του ηλεκτροτεχνίτη και πτυχιούχος του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας ως τεχνικός αυτοματισμών του τομέα ηλεκτρολογίας ηλεκτρονικής και αυτοματισμού.

Τα τελευταία 25 χρονιά ασχολείται με τα κοινά του τόπου και
έχει διατελέσει οκτώ ( 8 ) χρόνια πρόεδρος του αγροτικού συνεταιρισμού Φυλακίου, Δέκα (10) χρόνια πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Φυλακίου,
Είκοσι (20 ) χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Φυλακίου,
και από το 2010 μέχρι και σήμερα, είναι πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου του Δήμου Ορεστιάδας.

Είναι φοιτητής στο ΔΙ.ΠΑ.Ε Θεσσαλονίκης στο τμήμα ηλεκτρονικών μηχανικών.
Είναι ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού sky fm 100,7.
Χαβιάρας Κωνσταντίνος

Τραπεζικός υπάλληλος. 

Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου.

Διετέλεσε Περιφερειακός Δ/ντης Νομών Έβρου & Ροδόπης σε μεγαλο τραπεζικό όμιλο.

Υπηρέτησε ως Δ/ντης καταστημάτων σε τραπεζικά ιδρύματα τόσο στην ΠΕ Έβρου όσο και στην ΠΕ Ροδόπης.

Έχει παρακολουθήσει προγράμματα πιστοποίησης προγραμμάτων σχετικά με το τραπεζικό σύστημα

Το 2015 Συμμετείχε ως Δ/ντης καταστήματος της Eurobank στα «ΕΘΝΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ» στην κατηγορία «Επαγγελματίας της Χρονιάς /καλύτερος manager μικρής ομάδας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">