Recents in Beach

ΝΔ / Αμετανόητοι και προκλητικοί - Νέες απρέπειες σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη

 


δήλωση του πρωθυπουργού για τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και το κρεσέντο αλαζονείας του κυβερνητικού εκπροσώπου Π. Μαρινάκη, ο Νίκος Ρωμανός, «ζητάει και τα ρέστα» από τον Στέφανο Κασσελάκη, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κατηγορήσει τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ότι δήθεν δεν καταλαβαίνει τι λένε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Παύλος Μαρινάκης.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημειώνει ότι «επειδή είναι αδύνατον να απαντήσει κανείς σοβαρά στη σημερινή ανακοίνωση-επίθεση του κ. Κασσελάκη», και κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι ούτε «κατάλαβε τι είπε ο πρωθυπουργός», ούτε «τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος».

Επιπλέον, ο Ν. Ρωμανός έχοντας άδεια τη φαρέτρα των επιχειρημάτων του σχετικά με τα όσα αήθη ξεστόμισαν ο πρωθυπουργός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υποστηρίζει ότι ο ο Στέφανος Κασσελάκης «ούτε καν έμαθε να γράφει σωστά το όνομα της εταιρείας στην οποία δούλευε».

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ έχει όπως φαίνεται και «καθήκοντα» εκπροσώπου Τύπου του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ «μόρφωμα», ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να φτιάξει δικό του «μπλοκ της Goldman Sachs» στην πορεία για το Πολυτεχνείο.

Ο Στ. Κασσελάκης απαντώντας στις απαράδεκτες δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη και του Π. Μαρινάκη σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - που διατηρεί ακόμη και σήμερα τη θέση του Γραμματέα της ΝΔ - να ενημερωθεί ότι η εξέγερση του Πολυτεχνείου είναι ένα ιστορικό γεγονός που δεν επιτρέπει δηλώσεις γαλάζιου πολιτικού καφενείου σαν αυτή που έκανε. Προφανώς ο κ. Μαρινάκης, που εκπροσωπεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θεωρεί ότι όποιος έχει εργαστεί στην Goldman Sachs είναι εν δυνάμει υποστηρικτής της δικτατορίας στην Ελλάδα. Κρίμα για το επίπεδο των δηλώσεων, όχι τόσο γιατί δεν είναι αναμενόμενες από τον γραμματέα του κόμματος που έχει αντιπρόεδρο τον Άδωνι Γεωργιάδη -ο οποίος έχει αμφισβητήσει την ίδια την εξέγερση του Πολυτεχνείου - αλλά γιατί εκπροσωπεί μια κυβέρνηση η οποία οφείλει σε τέτοια ζητήματα να εκφράζει την πλειοψηφία των δημοκρατικών Ελλήνων, εντός και εκτός Ελλάδος».

Επιπλέον ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντώντας στον Κ. Μητσοτάκη σημείωσε ότι «ακόμα και ένα κόμμα που κυβερνάει χέρι χέρι με την Ακροδεξιά εσωτερικού (Βορίδης, Γεωργιάδης, Πλεύρης) και εξωτερικού (Βελόπουλος), προσωπικά δε θα το αποκαλούσα ποτέ μόρφωμα, σεβόμενος τη δημοκρατική ψήφο των πολιτών. Όμως αυτή είναι η διαφορά μας» καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Πηγή: Η ΑΥΓΗ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">