Recents in Beach

Οι αγρότες έχασαν το 1/3 του εισοδήματος τους, μόνο από τη βασική ενίσχυση, αλλά ο Ευριπίδης είναι κοντά τους......

 


Η αγρότες έχασαν το 1/3 του εισοδήματος τους μόνο από την βασική ενίσχυση και φυσικά άλλο τόσο από την παραγωγή τους η οποία πωλήθηκε με χαμηλότερες τιμές από πέρυσι και με τα αγροεφόδια σε τριπλάσια τιμή από τότε που ανέλαβε η κυβέρνηση του κόμματος του , αλλά ο Ευριπίδης Στυλιανίδης δηλώνει ότι βρίσκεται κοντά τους ....Εκτός κι αν εννοεί οτι κατοικεί σε κοντινή απόσταση από αυτόν.

Ταυτόχρονα έρευνα του ΙΟΒΕ και περιοδικών αγροτικών θεμάτων δείχνει ότι το 70% των γεωργών βρίσκεται πλέον κάτω από τα όρια της φτώχιας. 

Ο κ Στυλιανίδης είναι πρώην υπουργός, είναι από τους εμπειρότερους βουλευτές στο Ελληνικό κοινοβούλιο, ας πάρει πρωτοβουλίες για την στήριξη των αγροτών και ας έρθει και σε σύγκρουση με αυτούς τους άσχετους του κόμματος του που βρίσκονται στο υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης. 

Το δελτίο τύπου που έστειλε :

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ



Μακρά συνάντηση εργασίας, με τους εκπροσώπους των αγροτών είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης, προκειμένου να συντονίσουν την από κοινού δράσης τους, στοχεύοντας στην αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν.


Από την πλευρά των αγροτών παρευρέθηκαν οι εξής: ο Νικόλαος Μποτρότσος, Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής, ο Κυριάκος Κρόκος, Πρόεδρος Ένωσης Επαγγελματιών Επιχειρηματιών Αγροτών Ν. Ροδόπης και ο Αμέτ Σινάν, Πρόεδρος Καπνοπαραγωγών Ν.Ροδόπης, όπου ενημέρωσαν τον πρώην Υπουργό για τις κινητοποιήσεις που σχεδιάζουν το επόμενο διάστημα.


Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τους ζήτησε, να συναντηθούν και με τους άλλους αγροτικούς κλάδους του νομού όπως (ομάδες παραγωγών βαμβακιού, ελαιοπαραγωγούς, κερασοπαραγωγούς κ.λπ.), να διαμορφώσουν ένα ολοκληρωμένο υπόμνημα θέτοντας τις κεντρικές αλλά και τις τοπικές προτεραιότητες ανά κλάδο και στην συνέχεια να επιδιώξουν με την βοήθεια του Βουλευτή μια οργανωμένη επικοινωνία με τους αρμόδιους εκπροσώπους της Ελληνικής Κυβέρνησης προκειμένου να προωθήσουν λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν όπου αυτό είναι εφικτό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">