Recents in Beach

Από τον Πέτροβιτς στον Πουλιλιό μετά από εννέα χρόνια....

 

Ο Δημήτρης Πέτροβιτς εκλέχτηκε πρώτη φορά αντιπεριφερειάρχης Έβρου με τον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη το 2014 και ορίστηκε από τον κ. Μέτιο το 2019  μέχρι που παραιτήθηκε για να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολη. Αδιαμφισβήτητα μια μακρά θητεία εννέα χρόνων που ίσως κανείς άλλος να μην κάνει, όσο για το έργο του αυτό κρίθηκε συνολικά για την παράταξη του η οποία έχασε τις εκλογές.

Ο νέος περιφερειάρχης Χριστόδουλος  Τοψίδης ανακοίνωσε σήμερα τους αντιπεριφερειάρχες, στον Έβρο επέλεξε τον πρώην δήμαρχο Σουφλίου Ευάγγελο Πουλιλιό.
Ο κ. Πουλιλιός, με σημαντική εμπειρία στον α' βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης,  αναλαμβάνει από 1-1-24 την θέση του αντιπεριφερειάρχη μετα από ορισμό. Η θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη, από το 2019 , είναι υπόθεση του περιφερειάρχη αφού δεν υπάρχει επικεφαλής των ψηφοδελτίων σε κάθε νομό, αυτό εκ των πραγμάτων τον καθιστά λιγότερο ισχυρό.
Αν προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε τον πρώην και τον νυν δεν θα βρούμε κοινά χαρακτηριστικά σχεδόν καθόλου αφού οι πορείες τους είναι διαφορετικές αλλά και οι χαρακτήρες τους δεν έχουν καμία σχέση.
Καλή επιτυχία στη νέα περιφερειακή αρχή συνολικά 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">