Recents in Beach

Πρόκληση από τον Διοικητή του ΚΕΘΕΑ εμφανίστηκε απρόσκλητος – Κασσελάκης: «Δεν τον αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά, δε νομιμοποιώ με την παρουσία μου το πραξικόπημα Μητσοτάκη στο ΚΕΘΕΑ»

 


Απρόσκλητη εμφάνιση παρεμβαίνοντας στα όσα προσπαθούσαν να πουν οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, πραγματοποίησε ο διορισμένος από τη ΝΔ διοικητής του ΚΕΘΕΑ. Ο ίδιος εμφανίστηκε στη συνάντηση χωρίς να έχει καλεστεί και αναπαρήγαγε το κυβερνητικό αφήγημα του «όλα πάνε καλά».

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι το 2019, οι γονείς, οι θεραπευόμενοι και οι θεραπευτές εξέλεγαν το άμισθο διοικητικό συμβούλιο του ΚΕΘΕΑ. Ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπασε το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ και διόρισε δικό του πρόεδρο του Δ.Σ.

«Σήμερα με κάλεσαν οι εργαζόμενοι, γονείς, επιστήμονες πεδίου, να ακούσω τα πραγματικά προβλήματα» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook και προσθέτει ότι «ο Διοικητής εμφανίστηκε απρόσκλητος να πει το κυβερνητικό ποίημα: “Όλα πάνε καλά”».

«Δεν τον αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά, δε νομιμοποιώ με την παρουσία μου το πραξικόπημα Μητσοτάκη στο ΚΕΘΕΑ» σημειώνει ο Στ. Κασσελάκης προσθέτοντας ότι «το ΚΕΘΕΑ επιτελεί ένα τεράστιο έργο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας. Είναι αδιανόητο να είναι κυβερνητικά ελεγχόμενο».

Πηγή: Thefaq.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">