Recents in Beach

«Θεριεύει» η κόντρα Ερντογάν – Νετανιάχου: Οι «φαρμακερές» δηλώσεις και η αναφορά στον Χίτλερ

 


Στα άκρα οδηγείται η κόντρα μεταξύ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Μπενιαμίν Νετανιάχου. Ο πρόεδρος της Τουρκίας και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ προχώρησαν σε νέο γύρο «φαρμακερών» δηλώσεων με φόντο τη Γάζα.

Συγκεκριμένα, ο Ερντογάν ανέφερε ότι δεν βρίσκει διαφορές μεταξύ στον Νετανιάχου και τον Χίτλερ. «Κακολογούσαν κάποτε τον Χίτλερ. Τι διαφορά έχει ο Νετανιάχου από τον Χίτλερ; Θα μας κάνουν να επιθυμήσουμε τον Γερμανό δικτάτορα.

Αυτά που κάνει ο Νετανιάχου είναι λιγότερα από αυτά που έκανε ο Χίτλερ; Οχι, δεν είναι. Είναι πλουσιότερος από τον Χίτλερ και δέχεται στήριξη από τη Δύση. Ολη η στήριξη αυτή προέρχεται από τις ΗΠΑ. Και τι κάνουν με τη στήριξη αυτή; Σκοτώνουν περισσότερους από 20.000 κατοίκους της Γάζας», είπε ο Τούρκος πρόεδρος σε εκδήλωση στην Άγκυρα.

Το Τελ Αβίβ δεν άφησε αναπάντητα τα όσα άκουσε από την Άγκυρα, με τον Νετανιάχου να σημειώνει σε αυστηρό τόνο ότι ο Τούρκος πρόεδρος, «δεν μπορεί να νουθετεί το Ισραήλ»

«Ο Ερντογάν, ο οποίος διαπράττει γενοκτονία εναντίον των Κούρδων και κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ φυλάκισης αντιφρονούντων δημοσιογράφων, είναι ο τελευταίος άνθρωπος που μπορεί να παραδίδει μαθήματα ηθικής σε εμάς», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο του πρωθυπουργού του Ισραήλ.

Πηγή: Documento


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">