Recents in Beach

Τηλεφώνημα στην Κουμουνδούρου από κορυφαίο στέλεχος της Ομπρέλας – Άσχημο το κλίμα στη Νέα Αριστερά

 


Δεν είναι μόνο οι δημοσκοπήσεις που πιάνουν πάτο για τη Νέα Αριστερά, αλλά είναι και το άσχημο κλίμα μεταξύ τους. Ενδεικτικό της απογοήτευσης που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος που δημιουργήθηκε από τη διάσπαση των 11 βουλευτών από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, είναι τα τηλεφωνήματα στην Κουμουνδούρου από κορυφαίο στέλεχος της Ομπρέλας που μάλιστα διακρίθηκε για την οξύτητά του έως και τοξικότητα πολλές φορές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, την προηγούμενη περίοδο. Το προβεβλημένο στέλεχος της Νέας Αριστεράς με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων πήρε τηλέφωνο παλιούς του συντρόφους στην Κουμουνδούρου, όπου ανάμεσα στα άλλα έβγαλε την απογοήτευσή του αλλά και την απαισιοδοξία του για την πορεία του νέου εγχειρήματος.

Όσοι μίλησαν μαζί του, συμφωνούν ότι πέρα από αυτά, φάνηκε και μια διάθεση νοσταλγίας.…του συγκεκριμένου προσώπου για το κόμμα το οποίο εγκατέλειψε στο οποίο όμως συγκαταλέγεται από τα ιστορικά του στελέχη.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που λένε ότι αν συνεχιστούν αυτά τα νούμερα της μέτρησης του νέου κόμματος ίσως σύντομα η γκρίνια να πάρει άλλες διαστάσεις. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε ότι οι σχέσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου αλλά και του Νάσου Ηλιόπουλου με τα στελέχη που προέρχονται από την Ομπρέλα, ποτέ δεν ήταν ιδιαίτερα θερμές. Και απλώς συσχετισμοί, ισορροπίες και συμμαχίες τις τελευταίας περιόδου δημιούργησαν μια ευκαιριακή σύμπλευση κατά του διδύμου Παπά-Κασσελάκη. Είναι δε και μερικοί που προβλέπουν ότι μετά τις ευρωεκλογές και ανάλογα με τα εκλογικά αποτελέσματα, ένα μεγάλο κομμάτι από το νέο κόμμα θα χτυπήσει την πόρτα της Κουμουνδούρου για επιστροφή άνευ όρων.  

Πηγή: Thefaq.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">