Recents in Beach

Ακρωτηριάστηκε … το κύρος Μητσοτάκη: “Για όλους τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ισχύσει κομματική πειθαρχία εκτός του Αντώνη Σαμαρά” …

 


Σε έναν συμβιβασμό ολκής και μια μεγάλη προσωπική συνθηκολόγηση απέναντι στον Μεσσήνιο πολιτικό προχώρησε το Μέγαρο Μαξίμου! Το The FAQ έγραψε χτες ότι η ψηφοφορία για τη ρύθμιση Καιρίδη για νομιμοποίηση των μεταναστών θα οδηγούσε σε κάποιου είδους “ακρωτηριασμό”. Δικαιώθηκε σε λιγότερο από 24 ώρες με “ακρωτηριασμό” του κύρους του Πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ που υποχώρησε στο “βέτο” Σαμαρά! Ταυτόχρονα δείχνει ότι υπάρχουν βουλευτές “δύο ταχυτήτων” στο κυβερνών κόμμα.

Για όλους τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ισχύσει κομματική πειθαρχία εκτός του Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης. «Για όλους τους υπόλοιπους είναι αυτονόητη η κομματική πειθαρχία σε νομοσχέδια και τροπολογίες και θα ισχύσει και σε αυτή την ψήφιση» είπε συγκεκριμένα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία την Τετάρτη στη κύρωση της τροπολογίας Καιρίδη για νομιμοποίηση των μεταναστών από την Βουλή, κύρωση που η αξιωματική αντιπολίτευση έχει δηλώσει ότι υπερψηφίζει.

Στο press room ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε με αφορμή το αίτημα της κατάθεσης της ονομαστικής ψηφοφορίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την τροπολογία της μετανάστευσης που έχει προκαλέσει «πανικό» στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε συγκεκριμένα αν «θα επιβληθεί κομματική πειθαρχία που θα αφορά και στον πρώην πρωθυπουργό;»

«Ο μόνος βουλευτής της ΝΔ που είναι και πρώην πρωθυπουργός και εν ενεργεία βουλευτής της είναι ο Αντώνης Σαμαράς, ανέφερε ο Π. Μαρινάκης, εξαιρώντας έτσι τον Αντώνη Σαμαρά.

«Για όλους τους υπόλοιπους είναι αυτονόητη η κομματική πειθαρχία σε νομοσχέδια και τροπολογίες και θα ισχύσει και σε αυτή την ψήφιση» επέμεινε ο Παύλος Μαρινάκης και πρόσθεσε «οπότε ναι, η απάντηση είναι πως ναι αυτονοήτως θα υπάρχει «κομματική πειθαρχία».

Με πληροφορίες από avgi.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">