Recents in Beach

Αργεντινή / Μαζική διαδήλωση στο Μπουένος Άιρες κόντρα στις μεταρρυθμίσεις του Μιλέι

 


Ο Χαβιέρ Μιλέι γνωστός ως ο «αναρχοκαπιταλιστής» με το αλυσοπρίονο, ανακοίνωσε ότι θα περικόψει 5.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο

Χιλιάδες πολίτες βγήκαν στους  δρόμους του Μπουένος Άιρες προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική λιτότητας που εφαρμόζει ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι.  

Συγκεκριμένα οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία όπου βρίσκεται το εθνικό δικαστήριο, για να εκφράσουν την εναντίωση τους στις μεταρρυθμίσεις που έχουν εξαγγελθεί.

Ο Χαβιέρ Μιλέι γνωστός ως ο «αναρχοκαπιταλιστής» με το αλυσοπρίονο, ανακοίνωσε ότι θα περικόψει 5.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο.

Ο στόχος είναι να βαδίσουμε στον δρόμο για την ανοικοδόμηση της χώρας μας, να επιστρέψουμε την ελευθερία και την αυτονομία στα άτομα και να αρχίσουμε να μεταμορφώνουμε τον τεράστιο όγκο των κανονισμών που εμπόδισαν την οικονομική ανάπτυξη», τόνισε ο Μιλέι.

«Δεν έχουμε εναλλακτικές και δεν έχουμε χρόνο. Δεν έχουμε περιθώριο για στείρες συζητήσεις. Η χώρα μας απαιτεί άμεση δράση. Η πολιτική τάξη άφησε τη χώρα στο χείλος της μεγαλύτερης κρίσης στην ιστορία», είπε μετά την εκλογή του μιλώντας σε χιλιάδες υποστηρικτές του στο Μπουένος Άιρες.

Πηγή: H AYΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">