Recents in Beach

ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ!!

 


Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προέβη χθες (25/1/24) ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, διαβιβάζοντας στα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας-Οικονομικών και Εργασίας-Κοινωνικής Ασφάλισης, το αίτημα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Ορεστιάδας.

Στο επίκεντρο, βρίσκεται το αίτημά τους να συμπεριληφθούν και αυτοί, όπως όλοι οι εργαζόμενοι φορέων και υπηρεσιών του Δημοσίου σε παραμεθόριες περιοχές, ήτοι του Ν.Έβρου και των Νησιών Β/Α & Ν/Α Αιγαίου, στην προβλεπόμενη αύξηση του 30% του επιδόματος παραμεθορίου, όπως έχει προβλεφθεί με σχετικό Νόμο για τις Ε.Δ. και τα Σ.Α. των περιοχών αυτών!

Ακολουθεί αναλυτικά η Κοινοβουλευτική Αναφορά :

ΘΕΜΑ: ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ!

Ο Βουλευτής Έβρου, Αναστάσιος Δημοσχάκης καταθέτει Κοινοβουλευτική Αναφορά στα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας-Οικονομικών και Εργασίας-Κοινωνικής Ασφάλισης, διαβιβάζοντας την επιστολή του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν.Ορεστιάδας.

Όπως επεξηγείται σε αυτή, οι εργαζόμενοι σε υπηρεσίες και φορείς του Δημοσίου, δεν συμπεριλαμβάνονται στην προβλεπόμενη αύξηση του 30% του επιδόματος παραμεθορίου όπως έχει οριστεί (Ν. 5045/2023) για τα στελέχη των Ε.Δ. και των Σ.Α. παραμεθόριων περιοχών!!

Ζητείται, να εξεταστεί με μία δεύτερη ματιά η δίκαιη πρόταση της συμπερίληψης και όλων αυτών των εργαζομένων που διαβιούν και εργάζονται στον ακριτικό Έβρο και στα ακριτικά νησιά του Β/Α και Ν/Α Αιγαίου!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">