Recents in Beach

Βουλγαρία / «Μία νταλίκα μας χτύπησε και μας έριξε σε έναν γκρεμό»

 


Οκτώ Έλληνες τραυματίες σε σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με φορτηγό - Ένας παραμένει στην εντατική

Ένα ανάχωμα με δέντρα έσωσε τις ζωές πολλών Ελλήνων και άλλων επιβατών τουριστικού λεωφορείου που συγκρούστηκε με φορτηγό ενώ κινείτο κοντά στον κόμβο για την πόλη του Μπόροβο στη Βουλγαρία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που μεταδίδει η κρατική τηλεόραση. Συνολικά οι τραυματίες είναι 10 περίπου, με τους οκτώ από αυτούς να είναι ελληνικής υπηκοότητας.

Μία γυναίκα χειρουργήθηκε για τραύμα στο κεφάλι και παραμένει στην εντατική για προληπτικούς λόγους, ενώ οι υπόλοιποι μετά την παροχή των απαραίτητων ιατρικών υπηρεσιών εξήλθαν από το νοσοκομείο της Ρούσε στο οποίο είχαν διακομιστεί.

Τελικός προορισμός του λεωφορείου «Επικράτησε ο απόλυτος πανικός ... όπως πηγαίναμε ήσυχα και ωραία και κατευθυνόμαστε προς τη Σόφια, πλαγιομετωπικά έγινε η σύγκρουση. Μία νταλίκα μας χτύπησε και μας έριξε σε έναν γκρεμό. Για καλή μας τύχη πέσαμε σε ένα ανάχωμα που είχε δέντρα και στάθηκε όρθιο το λεωφορείο. Μία κυρία είχε χτυπήσει αρκετά στη μέση της, 10 άτομα περίπου τραυματίστηκαν, μαζί με εμένα που έχω μώλωπες στο δεξί μάτι και στο πρόσωπο» είπε μία επιβάτης στην κρατική τηλεόραση, κατά την ίδια πηγή.

 Πηγή: Η ΑΥΓΗ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">