Recents in Beach

Κασσελάκης για Τέμπη: Πώς ανέλαβε η ΝΔ την ευθύνη για αυτό το ειδεχθές έγκλημα;


 «Θα πάει κανείς φυλακή για τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν για αντιπλημμυρικά έργα που δεν έγιναν και με τη σειρά τους σκότωσαν κόσμο; Θα πάει κανείς φυλακή για το Predator και τις υποκλοπές» τα ερωτήματα που έθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης κλείνοντας τις εργασίες του Περιφερειακού Συνεδρίου Θεσσαλίας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι βρέθηκε νωρίτερα στο σημείο της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη - «στο σημείο του εγκλήματος» όπως είπε χαρακτηριστικά - και τόνισε: «Αναρωτιέμαι: Θα τιμωρηθεί ποτέ σε αυτή τη χώρα κανείς για το έγκλημα; Κανένας πολιτικός; Λέει ο πολιτικός αναλαμβάνω την ευθύνη. Έτσι την ευθύνη την αναλαμβάνω και εγώ. Λόγια του αέρα. Πώς ανέλαβε η ΝΔ την ευθύνη για το αυτό το ειδεχθές έγκλημα;».

Και πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Προστατεύοντας το δεύτερό της τζάκι εκεί μέσα. Θα πάει κανείς φυλακή για τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χάθηκαν για αντιπλημμυρικά έργα που δεν έγιναν και με τη σειρά τους σκότωσαν κόσμο; Θα πάει κανείς φυλακή για το Predator και τις υποκλοπές; Είμαστε η χώρα της ατιμωρησίας και η Ευρώπη το ξέρει αυτό. Το ευρωκοινοβούλιο ξέρει τι ψηφίζει. Επιτέλους να σταματήσει η προπαγάνδα της ΝΔ».

Ο Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε πως «υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και θα είμαστε πάντα απέναντι στην προπαγάνδα και θα διεκδικήσουμε το δίκιο των ανθρώπων που έχασαν άδικα τη ζωή τους στη Θεσσαλία». Τόνισε μάλιστα πως «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει και μπορεί να ξανακυβερνήσει την πατρίδα μας και για αυτό θέλουμε μαζί σας να διαμορφώσουμε ένα νέο κυβερνητικό πρόγραμμα.

Είναι δυστυχία και για τη Θεσσαλία που κυβερνά τη χώρα μας η ΝΔ και που διοικούσε μέχρι πρόσφατα ο εκλεκτός της περιφερειάρχης. Μέχρι που η συνεργασία και ο κοινός αγώνας των προοδευτικών δυνάμεων νίκησε το τοπικό καθεστώς».

Στην ομιλία του ο Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στους αγρότες πρότεινε τη δημιουργία ενός εθνικού προγράμματος αναδιανομής γης με την αξιοποίηση δημόσιων εκτάσεων, όπως προβλέπεται κι από το Σύνταγμα, αλλά και την ίδρυση ελληνικής τράπεζας αγροτικών πιστώσεων.

https://www.ieidiseis.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">