Recents in Beach

Απαισιόδοξοι...


 Ο κόσμος, οι πολίτες, ο λαός όλο και περισσότερο χάνουν την εμπιστοσύνη τους στους θεσμούς, στους παράγοντες, στις κοινές αξίες. Η αναζήτηση της αλήθειας γύρω από την τραγωδία των Τεμπών μοιάζει όχι με προσπάθεια εμβάθυνσης για τον εντοπισμό ευθυνών και πραγματικών υπεύθυνων, αλλά με ορνιθοσκάλισμα στο... χώμα της επιφάνειας του οικοπέδου της Ελλάδας –που άντε να εμφανίσει μερικά σκουληκάκια.

Ο κλονισμός της εμπιστοσύνης τού κόσμου αποτυπώνεται στην τελευταία έρευνα της MRB και στις απαντήσεις στο ερώτημα για την αν υπάρχει «αισιοδοξία ότι η Εξεταστική Επιτροπή θα ρίξει φως στα πραγματικά αίτια του δυστυχήματος και θα αποδώσει ευθύνες».

Το ποσοστό των απαισιόδοξων είναι συντριπτικό: 74,5%! Το ποσοστό των αισιόδοξων ασθενές, λυμφατικό: 17,7%. Παρόλα αυτά, η Επιτροπή, όση έχει απομείνει μετά τις αποχωρήσεις, οδηγεί τις διαδικασίες προς το κλείσιμό τους. 

Σε λίγο τα μέλη της θα χτυπήσουν τις παλάμες στην κίνηση «τελειώσαμε», θα σφραγίσουν τον φάκελο και θα βάλουν βουλοκέρι. Η υπόθεση θα έχει τελειώσει. Η διεκπεραίωση θα έχει ολοκληρωθεί. Και η αλήθεια θα περιμένει σωτηρία μόνο από την τακτική Δικαιοσύνη...

harddog-sport.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">