Recents in Beach

Σπύρος Δέδογλου: Οι ιδέες του Μιχάλη Χαραλαμπίδη παραμένουν ζωντανές - Τραγική η παρουσία Μητσοτάκη στη Βουλή - Ο Κώστας Καραμανλής γιατί δεν ακολουθεί τον Χρήστο Σπίρτζη;(Ηχητικό)




 Στο status radio και στον δημοσιογράφο Σταύρο Αποστολίδη, μίλησε το μέλος της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σπύρος Δέδογλου τη Παρασκευή 29-3-24.

Ο Σπύρος Δέδογλου ξεκινώντας την συνέντευξη εξέφρασε την θλίψη του για την απώλεια του  Μιχάλη Χαραλαμπίδη για τον οποίο είπε ότι ήταν η μεγαλύτερη πολιτική σχολή και οι ιδέες του παραμένουν ζωντανές. "Μάθαμε  την πολιτική σκέψη από τον Μιχάλη"  είπε 

Για την συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας που κατετέθηκε κατά της της κυβέρνησης  από τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης, είπε ότι αποκαλύφθηκε η προσπάθεια συγκάλυψης , αναρωτήθηκε γιατί ο κ Καραμαλής δεν ακολουθεί τον δρόμο του Χρήστου Σπίρτζη που παραιτήθηκε του νόμου περί ευθύνης υπουργών και ζήτησε να ελεγχθεί από την δικαιοσύνη. Χαρακτήρισε τραγική την παρουσία του κ. Μητσοτάκη στην βουλή, ο οποίος   κάλυψε πλήρως τον κ. Καραμανλή.

Ακούστε την συνέντευξη: 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">