Recents in Beach

Έναρξη συνεδριάσεων της 105ης Συνόδου Πρυτάνεων στην Αλεξανδρούπολη

 


Με τη συμμετοχή μελών της διοίκησης των Ελληνικών Πανεπιστημίων ξεκίνησαν οι εργασίας της 105ης Συνόδου Πρυτάνεων, η οποία πραγματοποιείται από την Τρίτη 16 Απριλίου έως την Παρασκευή 19 Απριλίου στο ξενοδοχείο Astir|Egnatia στην Αλεξανδρούπολη.


Κατά την έναρξη των συνεδριάσεων πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα δύο Συναντήσεις:


  • Στην αίθουσα Άβδηρα έλαβε χώρα η «85η Συνάντηση των Προϊσταμένων Μ.Ο.Δ.Υ. (Μονάδα Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης) των Ε.Λ.Κ.Ε. (Ειδικών Λογαριασμών Κονδυλίων Έρευνας) των Α.Ε.Ι.». Στη Συνάντηση προέδρευσε ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας, Καθηγητής Γεώργιος Μπρούφας. Τα συμπεράσματα της 85ης Συνάντησης των Προϊσταμένων Μ.Ο.Δ.Υ. θα συζητηθούν στη συνεδρίαση των Προέδρων των Ε.Λ.Κ.Ε. την Τετάρτη 17 Απριλίου.

  • Στην αίθουσα Σαμοθράκη πραγματοποιήθηκε η «6η Συνάντηση Στελεχών Ε.Α.Δ.Π. (Εταιρειών Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας) των Α.Ε.Ι.». Στη Συνάντηση προέδρευσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Α.Δ.Π. του Δ.Π.Θ., Καθηγητής Παράσχος Μελίδης. Στόχος της συνάντησης Στελεχών Ε.Α.Δ.Π. αποτέλεσε η μεταξύ τους δικτύωση και η ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών στη Διαχείριση Περιουσίας των Α.Ε.Ι. Τα πορίσματα της Συνάντησης θα προωθηθούν στη Σύνοδο των Πρυτάνεων προκειμένου, εφόσον υιοθετηθούν, να γίνουν κατάλληλες ενέργειες προς το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Κατά την έναρξη των εργασιών των δύο συναντήσεων έγινε ευχαριστήρια αναφορά στους υποστηρικτές της διοργάνωσης και ιδιαίτερα στον Μεγάλο Χορηγό Alpha Bank και στον Χρυσό Χορηγό O.T.S. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε.






Από την Πρυτανεία,

16.4.2024


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">