Recents in Beach

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΈΒΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

 


ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΈΒΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ

 

Ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου «ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – Γνώση και Δράση» και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Β. Έβρου και Φίλων «Απειρωτάν», σας προσκαλούν στην επετειακή εκδήλωση με θέμα : «Διδυμότειχο ματιές στα γεγονότα της Γερμανικής κατοχής και ο νομάρχης Έβρου Ιωάννης Φραγκούλης».

 

Ομιλητές :

Ο Δημήτρης Μερκούρης, MSc Δημόσια Ιστορία - συγγραφέας.

Ο Σπυρίδων Ευσταθίου, MA History "Τοπική Ιστορία. Διεπιστημονικές Προσεγγίσεις" Διδάκτωρ ιστορίας και λαογραφίας ΔΠΘ - Αξιωματικός του Σ.Ξ. και Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Β. Έβρου και Φίλων «Απειρωτάν».

Ο Ιωάννης Σαρσάκης, ιστορικός ερευνητής και συγγραφέας, Οργανωτικός Γραμματέας του Ιστορικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διδυμοτείχου «ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – Γνώση και Δράση».

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιασθεί και το νέο βιβλίο του κ. Μερκούρη με τίτλο : «Δημόσια Ιστορία και Δικαιοσύνη – Όψεις του Δωσιλογισμού στην Περιοχή του Έβρου 1941-1944».

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον «Πολυχώρο Πολιτισμού Απειρωτάν» του Συλλόγου Ηπειρωτών Β. Έβρου και Φίλων Απειρωτάν, επί της οδού Ελένης Τοπαλούδη (πρώην Β. Γεωργίου) 108 στο Διδυμότειχο.

 

Είσοδος Ελεύθερη   



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">