Recents in Beach

Βαγγέλης Ακτσαλής: Η Θράκη πάσχει από την έλλειψη αναπτυξιακού οράματος


 Η Θράκη πάσχει από την έλλειψη ενός συνεκτικού και βιώσιμου αναπτυξιακού οράματος – Περιοδεία του Προέδρου της Δημιουργίας στη Θράκη


Την «άλλη Ελλάδα» με τις μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες και τους ανθρώπους που εξακολουθούν να δημιουργούν κοντά στα σύνορα αλλά μακριά από τα κέντρα λήψης αποφάσεων, τη Θράκη, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της Δημιουργίας #Κοινότητα_ Πολιτών και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Βαγγέλης Ακτσαλής.

Στην περιοδεία του συνοδευόταν από τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές, Δημοσθένη Τριανταφυλλίδη και Ζωή Μπανά, ενώ μαζί τους ήταν και ο Μάλαμας Κουφοκώτσιος, μέλος της Εθνικής Επιτροπής της Δημιουργίας.

Στην Ξάνθη ο Πρόεδρος της Δημιουργίας συναντήθηκε σε σχετική εκδήλωση με φίλους και μέλη του κόμματος, επισκέφτηκε τα Θερμοκήπια Θράκης, που εκμεταλλεύονται το γεωθερμικό δυναμικό της περιοχής για την παραγωγή υδροπονικών οπωροκηπευτικών, αλλά και τη γαλακτοβιομηχανία "Ροδόπη", όπου παράγονται υψηλής ποιότητας εξαγώγιμα προϊόντα.

Παράλληλα ο κ. Ακτσαλής συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ξάνθης, κ. Στράτο Κοντό και ενημερώθηκε για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, ενώ στην Κομοτηνή έλαβε μέρος σε debate με υποψήφιους άλλων κομμάτων, που διοργάνωσε η Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής.

Η ευαίσθητη εθνικά περιφέρεια της Θράκης πάσχει, όπως όλη η επικράτεια, από την έλλειψη ενός συνεκτικού εθνικού οράματος που θα οδηγήσει στη βιώσιμη, αειφόρο ανάπτυξη, αντί της επίπλαστης, γραφειοκρατικής διαχείρισης που χαρακτηρίζει και την τωρινή κυβέρνηση.

Άνθρωποι με όραμα όπως στις δύο παραγωγικές μονάδες που προαναφέρθηκαν μπορούν να επιχειρήσουν, να δημιουργήσουν και να μεγαλουργήσουν, αρκεί το κράτος να δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο.

Η #ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ #Κοινότητα_Πολιτών είναι εδώ για να εκφράσει αυτή την πολιτικά ορφανή, βουβή πλειοψηφία της Ελλάδας της παραγωγής, του μόχθου και της Δημιουργίας, λέγοντας τα #αυτονόητα κ παράγοντας #πολιτική_από_πολίτες.

Αν το τολμήσουμε #μπορούμε_καλύτερα!

#ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 
#Άλμα_μπροστά

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">