Recents in Beach

Sunlight Group: Υποστηρικτής της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας με την Πλατφόρμα «School Buddy» στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας JA Greece


 Η Sunlight Groupμέλος του Ομίλου Olympia, στηρίζει τη συμμετοχή σχολικής ομάδας από την Ξάνθη και τον Έβρο με την πλατφόρμα «School Buddy», στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση», που διοργανώνει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός JA Greece.

 

Δίπλα στη σχολική κοινότητα της Ξάνθης και του Έβρου, η Sunlight υποστηρίζει την εικονική επιχείρηση School Buddy, την οποία ανέπτυξαν μαθήτριες και μαθητές από σχολεία της ευρύτερης περιοχής και συγκεκριμένα το Γυμνάσιο/Λύκειο Αβδήρων Ξάνθης και το Γυμνάσιο Φερών Έβρου. Πρόκειται για την πλέον «απομακρυσμένη» επιχείρηση, από τις 90 στο σύνολο που έλαβαν μέρος στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει και να βρεθεί ανάμεσα στις 11 κορυφαίες που προκρίθηκαν για να συμμετάσχουν στον Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024», που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου στην Αθήνα.

 

To School Buddy είναι μια πλατφόρμα ανταλλαγής αναξιοποίητου εκπαιδευτικού υλικού, που αναλαμβάνει την καταγραφή υλικού που βρίσκεται σε πλεόνασμα σε σχολικές εγκαταστάσεις και την αναδιανομή του σε σχολεία που έχουν ελλείψεις. Στην πλατφόρμα αυτή, μπορούν να συμμετέχουν όλα τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της χώρας, ενώ δυνατότητα συμμετοχής έχουν και επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν εξοπλισμό στο πλαίσιο χορηγίας.

 

Ο Ιωάννης Μπουτζίκας, ένας από τους υπεύθυνους καθηγητές του SCHOOL BUDDY ανέφερε: «Νιώθουμε περήφανοι για τους μαθητές μας και για όσα έχουν καταφέρει. Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντικό να δίνονται ευκαιρίες στη νέα γενιά προκειμένου να εξελιχθεί και να αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια που θα τη βοηθήσει στην ακαδημαϊκή της πορεία και στην επαγγελματική της σταδιοδρομία. Ευχαριστούμε θερμά τη Sunlight, η οποία στήριξε έμπρακτα την ξεχωριστή αυτή δράση, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας.»

 

Ο Σπύρος Νάκος, Community Relations & Sustainability Manager της Sunlight Group δήλωσε: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνεισφέρουμε σε αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία. Η Sunlight στηρίζει την τοπική κοινωνία και αναγνωρίζει τον κομβικό ρόλο της εκπαίδευσης. Στεκόμαστε δίπλα στην τοπική σχολική κοινότητα και ευχόμαστε καλή επιτυχία στις μαθήτριες και τους μαθητές που θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.»

 

Η Sunlight Group, παραμένει πιστή στη δέσμευση της να προσφέρει στις τοπικές κοινότητες που δραστηριοποιείται και εστιάζει σε πρωτοβουλίες εκπαίδευσης και κατάρτισης καθώς και σε δράσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και ενισχύουν τις τοπικές υπηρεσίες υγείας, έκτακτης ανάγκης και διάσωσης.

-ΤΕΛΟΣ-


Σχετικά με τη Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας

Η Sunlight Group, με 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή μπαταριών τεχνολογίας μολύβδου-οξέος και ιόντων λιθίου, κατέχει ηγετική θέση στις βιομηχανικές μπαταρίες για τον κλάδο της ενδοεφοδιαστικής αλυσίδας (intralogistics), και ιδιαίτερα στον τομέα των ηλεκτρικών περονοφόρων, των συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας για εφαρμογές εντός και εκτός δικτύου, καθώς και για οικιακές εφαρμογές. Η Sunlight εφοδιάζει τη διεθνή αγορά με καινοτόμα και οικονομικά αποδοτικά προϊόντα, τα οποία κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γερμανία, το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, και διατίθενται είτε απευθείας είτε μέσω δικτύου εξουσιοδοτημένων συνεργατών σε περισσότερες από 115 χώρες. Η Sunlight Group λειτουργεί επίσης γραφεία πωλήσεων και υποστήριξης πελατών και αποθηκευτικούς χώρους στα κράτη όπου δραστηριοποιείται παραγωγικά, καθώς και τη Ρουμανία, την Ολλανδία, τη Δανία, το Λουξεμβούργο, τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Αυστραλία.


Με μία εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα σε κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης, και περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε καινοτόμα προϊόντα ιόντων λιθίου, η Sunlight Group επενδύει σε νέες τεχνολογίες για την ανάπτυξη βιώσιμων και ολοκληρωμένων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας που βασίζονται σε ανεπτυγμένο λογισμικό. Η εταιρεία συνδυάζει το επιχειρηματικό μοντέλο της κυκλικής οικονομίας που υποστηρίζεται από μία από τις πλέον προηγμένες μονάδες ανακύκλωσης στην Ευρώπη, με τον τεχνολογικό αγνωστικισμό και τη γνώση που βασίζεται σε δεδομένα, για να αναπτύσσει περισσότερο φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις αποθήκευσης ενέργειας για τη βιομηχανική ηλεκτροκίνηση, την ηλεκτροκίνηση για οχήματα αναψυχής, και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας. Λύσεις που καθιστούν τη βιώσιμη ενέργεια πιο προσιτή και αξιόπιστη, και συμβάλλουν στην ενεργειακή μετάβαση και ασφάλεια. Ως υπερήφανο μέλος του Οικουμενικού Συμφώνου των Ηνωμένων Εθνών, η Sunlight Group δεσμεύεται να ευθυγραμμίζει τη στρατηγική και λειτουργία της σύμφωνα με τις οικουμενικές αρχές για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την εργασία, το περιβάλλον και την καταπολέμηση της διαφθοράς. Και δεσμεύεται επίσης να αναλαμβάνει δράσεις που προωθούν τους κοινωνικούς στόχους.


H Sunlight είναι μέλος του Ομίλου Olympia, ενός διεθνούς επενδυτικού Ομίλου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.the-sunlight-group.com/en/global/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">