Recents in Beach

Πρόσκληση στη θεατρική παράσταση «Το κορίτσι που επιμένει»

 


Η θεατρική ομάδα του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης στην Προσχολική Ηλικία της Σχολής Επιστημών Αγωγής του ΔΠΘ «Κιβωτός Ονείρου» συμμετέχει στα Ελευθέρια του Δήμου Αλεξανδρούπολης 2024 με την παράσταση «Το κορίτσι που επιμένει» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, την Πέμπτη 30 και Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Ένα κορίτσι χάνει τον αγαπημένο της και ψάχνει να τον βρει. Μα, όταν αγαπάς τίποτα δεν χάνεται γιατί η αγάπη μπορεί να αλλάξει τα πάντα! «Το κορίτσι που επιμένει» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, υμνεί την αληθινή αγάπη και προτρέπει να κυνηγάμε τα όνειρα μας γιατί όπως λένε και οι ήρωες τραγουδώντας:

«…Για ό,τι αγαπάς να τολμάς να παλεύεις

Στη δική σου ιστορία μην τα παρατάς

Είσαι ο ήρωας μην το ξεχνάς…»

Η παράσταση απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους θεατές και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία- Διδασκαλία: Μυρσίνη Λαντζουράκη

Μουσική: Μαρίνος Τόκας

Παίζουν: Άκογλαν Κατερίνα, Αντώνογλου Έφη, Γεωργαντζά Κατερίνα, Γιακουβή Νάσια, Γιαραμαζίδου Διαλεχτή, Δούλη Μελίνα, Κατσούλη Κωνσταντίνα, Κουτσιβέτα Δήμητρα, Μάτσκου Χαρά, Μητροπούλου Τένια, Μωρρές Χρήστος, Νικολαΐδου Δέσποινα, Σαμουρδάνη Μαρία, Σαμουρκασίδου Πένη, Σδράκα Μάρω, Στεφανόπουλος Βασίλης, Τερτλίδου Μυρτώ, Τρίχα Νάνσυ, Ωραιοπούλου Ιουλία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">