Recents in Beach

Έφη Αχτσιόγλου: Θέλουμε να χτίσουμε δεσμούς εμπιστοσύνης με τον κόσμο

 


Μήνυμα αισιοδοξίας ότι η Νέα Αριστερά θα καταγράψει ένα ικανοποιητικό ποσοστό στις κάλπες της 9ης Ιουνίου και ότι θα καταφέρει να εκλέξει περισσότερους από έναν ευρωβουλευτή έστειλε το ιδρυτικό στέλεχος της Νέας Αριστεράς, Έφη Αχτσιόγλου.

Η βουλευτής του κόμματος περιόδευσε σήμερα στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της εκστρατείας για τις ευρωεκλογές και μίλησε νωρίτερα στο εκλογικό κέντρο του κόμματος μπροστά σε ένα ευρύ κοινό και υποψηφίους ευρωβουλευτές.

Η κ. Αχτσιόγλου επισήμανε ότι οι προσεχείς εκλογές είναι οι πρώτες που συμμετέχει η Νέα Αριστερά. «Θέλουμε να έχουμε μια καλή καταγραφή, να χτίσουμε δεσμούς εμπιστοσύνης με τον κόσμο και να εκλέξουμε ευρωβουλευτές για να μπορέσουμε να ενισχύσουμε τον ρόλο μας στην ελληνική κοινωνία», δήλωσε και υπογράμμισε πως η ενίσχυση της Νέας Αριστεράς θα αποτελέσει καταλύτη εξελίξεων στο χώρο της Αριστεράς.


Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο διακύβευμα των ευρωεκλογών, λέγοντας ότι είναι διπλό, καθώς όπως είπε αφορά τόσο το μέλλον της Ευρώπης και την πορεία της όσο και της χώρας.

«Επιμένω σε δύο ζητήματα, την οικονομική πολιτική και αν θα γίνει κάποια στροφή, ώστε να μην υπάρχει αυτή η δυσβάσταχτη επιβάρυνση στα λαϊκά και μεσαία νοικοκυριά, στους εργαζόμενους, να μην υπάρχουν αυτοί οι σφιχτοί κανόνες του συμφώνου σταθερότητας και να μπορεί να ενισχυθεί η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων, το άλλο ζήτημα αφορά την ειρήνη. Αυτή τη στιγμή στη γειτονιά μας συντελείται μια γενοκτονία με 35 χιλιάδες νεκρούς και βλέπουμε από την ΕΕ να κρατά ίσες αποστάσεις απέναντι σε ένα έγκλημα που συντελείται. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε για την Ειρήνη, η Ελλάδα πρέπει να είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας και για αυτό επιμένουμε να ενισχυθούν οι αριστερές δυνάμεις και στο ευρωκοινοβούλιο», είπε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς.

Αναφορικά με το εσωτερικό διακύβευμα η κ. Αχτσιόγλου σημείωσε ότι μπορεί να μην εκλέγεται κυβέρνηση, όμως σίγουρα η καταγραφή δυνάμεων θα έχει μεγάλη σημασία για να υπάρξει ισχυρή αντιπολίτευση στον τόπο. Σύμφωνα με την ίδια αυτό σημαίνει μια πραγματική αξιόπιστη, σοβαρή, αριστερή αντιπολίτευση.

«Εδώ είναι που έρχεται να παίξει η Νέα Αριστερά το ρόλο της. Εμείς δεν ενσωματώνουμε την δεξιά ατζέντα όπως κάνουν τα άλλα κόμματα και ο ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο», είπε.

Η κ. Αχτσιόγλου στο κλίμα των ημερών που ζει η πόλη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ σχολίασε: «δεν ήμουν ποτέ των στοιχημάτων, αλλά μετά τη μεγάλη νίκη και το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, έχω ενισχύσει την εντύπωση μου και για τις δικές μας επιδόσεις».

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Αριστεράς παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Άκης Σακισλόγλου, Ιφιγένεια Καμτσίδου, Λάζαρος Τόσκας, Σπύρος Μπάκας και Μαρία Γιαννακάκη, καθώς επίσης φίλοι και στελέχη του κόμματος.


Πηγή: Voria.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">