Recents in Beach

«Ο Μητσοτάκης να ζητήσει συγγνώμη από Τσίπρα και Κοτζιά »

 


Κάλεσμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό αλλά και από τον Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Κοτζιά σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών απηύθυνε ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την ομιλία του στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη...

«Έχω ένα σαφές και λιτό μήνυμα προς τον πρωθυπουργό. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι διμερής. Αν συνεχίζετε να την θεωρείτε προδοτική, έχετε έναν μόνο δρόμο, αυτό που λένε τα στελέχη σας. Αν το VMRO μας την ευκαιρία, θα ακυρώσουμε τη συμφωνία. Το ίδιο επιθυμούν και οι δήθεν μακεδονομάχοι που κατεβάζατε στον δρόμο. Ιδού τα Σκόπια, πηγαίνετε να δούμε αλλά δεν το κάνετε. Ξέρετε γιατί; Γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών είναι αυτή που επιθυμούσατε ως παράταξη αλλά τότε ο Γκρουέφκσι δεν δεχόταν με τίποτα να κάνει τόσες παραχωρήσεις όπως έκανε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στον Αλέξη Τσίπρα και στον Νίκο Κοτζιά».

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «αυτή είναι αλήθεια. Αφού σκοπεύετε να την τηρήσετε ως εθνικά επωφελή, υπάρχουν δύο ηθικά προαπαιτούμενα:

Να ζητήστε συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για το μίσος, τον διχασμό, τη μισαλλοδοξία που εκθρέψατε προκειμένου για να κερδίσετε την καρέκλα του πρωθυπουργού, φωνάζοντας κατά μίας συμφωνίας που συμφωνούσατε.
 

Να ζητήστε συγγνώμη από δύο ανθρώπους που τους κολλήσατε τη ρετσινιά του εθνικού μειοδότη την ώρα που έκαναν το πατριωτικό τους καθήκον. Τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά.

Είναι ηθικές προϋποθέσεις αυτές και δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα το κάνετε».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">