Recents in Beach

Στη μνήμη του Τυχεριώτη ποδοσφαιρικού παράγοντα Κώστα Καζάκη το "Hello Football Friend" διοργάνωσε στο Τυχερό η ΕΠΣ Έβρου!




Στη μνήμη του Τυχεριώτη ποδοσφαιρικού παράγοντα Κώστα Καζάκη το "Hello Football Friend" διοργάνωσε στο Τυχερό η ΕΠΣ Έβρου!

Ο Σπύρος Δέδογλου για τον Κώστα Καζάκη:

Στο  «Hello Football Friend» που διεξήχθη στο Τυχερό στη μνήμη του Κώστα  Καζάκη ο οποίος ήταν για πάνω από 25 χρόνια γραμματέας της ΕΠΣ .



Μου  ζητήθηκε, και το έκανα με χαρά, να μιλήσω για τον αείμνηστο Κώστα  Καζάκη , μεγάλο παράγοντα του ποδοσφαίρου του Έβρου με σημαντική  προσφορά στην ανάπτυξη  του.

Συγχαρητήρια  στην ΕΠΣ Έβρου  και τον αντιδήμαρχο Σουφλίου Δημήτρη Δαρούση για αυτή  την όμορφη εκδήλωση, που γέμισε το πάρκο με μικρές και μικρούς αθλητές  κάτω των 8 ετών.




Ο χρήστης ΕΠΣ Έβρου βρίσκεται στην τοποθεσία Τυχερο Εβρου.
Στις 12.5.2024 πραγματοποιήθηκε στην ΕΠΣ Έβρου το Fair-Play Αναπτυξιακό Τουρνουά ποδοσφαίρου. Η εν λόγω δραστηριότητα Grassroots εντάσσεται στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της ομοσπονδίας "Hello Football Friend".
Η δράση, η οποία έλαβε χώρα στην πλατεία του Τυχερού Έβρου με χρήση μετακινούμενου γηπέδου της Ε.Π.Ο. αφορούσε σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 8-10 ετών από σωματεία του Νομού και είχε ως στόχο τη διασκέδαση και την εκπαίδευση των παιδιών που συμμετείχαν, μέσα από αγώνες χωρίς βαθμολογία (Fair Play τουρνουά).
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου, Παντελής Χατζημαρινάκης, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Έβρου, ο δήμαρχος Σουφλίου, Παναγιώτης Καλακίκος, ο Αντιδήμαρχος Τυχερού Δαρούσης Δημήτριος καθώς και εκπρόσωποι τοπικών σωματείων. Την Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο Grassroots manager, Χρήστος Σίσκος.
Συνολικά συμμετείχαν 150 αγόρια και κορίτσια, 15 προπονητές grassroots, 350 γονείς και εθελοντές.
Τα παιδιά, τα οποία ήταν πολύ χαρούμενα καθ΄ όλη τη διάρκεια της δράσης, έλαβαν από την Ε.Π.Ο. αναμνηστικά μπλουζάκια και πιστοποιητικό συμμετοχής στο τουρνουά.
🔵Η δράση ήταν αφιερωμένη στην μνήμη του Κωνσταντίνου Καζάκη ο οποιος υπήρξε για πολλά έτη μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ και κατά την έναρξη απονεμήθηκε στον αδελφό του τιμητική πλακέτα για την πολύτιμη προσφορά του στο ποδόσφαιρο του Έβρου.
🔷Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Σουφλίου και τον αντιδήμαρχο Τυχερού κ. Δαρούση για την βοήθεια τους στην υλοποίηση της δράσης καθώς και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή.

voreasmagazine.blogspot.com



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">