Recents in Beach

Ζωντανή μετάδοση της Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Ινστιτούτου Αλέξης Τσίπρας

 



Περισσότεροι από 50 ομιλητές και συντονιστές, διακεκριμένες προσωπικότητες από την Ευρώπη, τα Βαλκάνια, την Αμερική, την Ελλάδα και στην Ανατολική Μεσόγειο, θα συζητούν σήμερα και αύριο μέσα από τις οκτώ θεματικές ενότητες της Διεθνούς Διάσκεψης, για τη σημασία της προώθησης ενεργητικών πολιτικών για την ειρήνη και τη βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και το μέλλον της Ευρώπης.

Η Διεθνής Διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Αθηνών είναι ελεύθερη για το κοινό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει προσέλευσης.
Παρακολουθήστε Ζωντανά ακολουθώντας τον σύνδεσμο:

Το «παρών» στη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη που διοργανώνει το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα δίνουν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Βίτσας, ο πρώην υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Αλέκος Φλαμπουράρης.


Ακόμα, η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και συνομιλητής του Αλέξη Τσίπρα, Γιάννης Δραγασάκης.


Καθώς και η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη και ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και πρώην υπουργός Φώτης Κουβέλης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">