Recents in Beach

"Η Αυγή – Το θαμμένο τετράδιο"- Παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη στην Αλεξανδρούπολη


 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, το βιβλιοπωλείο Βαταμίδη,  και οι εκδόσεις Μίνωας, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη 

«Η Αυγή – Το θαμμένο τετράδιο».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 335 το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 στις 19:00. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Δρ. Γκουλιάμα Αλεξάνδρα, φιλόλογος και Σύμβουλος Εκπαίδευσης Φιλολόγων Έβρου

Συντονίζει το μέλος του ΔΣ του Ιστορικού Μουσείου, Μαρία Στεργίου.

Αφήγηση: Μάρα Καραγιάννη, μουσικοπαιδαγωγός.

Την εκδήλωση «ντύνει» μουσικά το Ωδείο Φαέθων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.



ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Ανακαλύπτοντας ένα παλιό τετράδιο, η Αναστασία ταξιδεύει στο ολέθριο παρελθόν. Όταν οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές της ιστορίας  βρίσκονται εβδομήντα χρόνια μετά μπροστά σε έναν καθρέφτη, μύθοι και πραγματικότητες έχουν μόνο μία όψη. Την αλήθεια.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από ένα θέμα «ταμπού» που δύσκολα αγγίζει κανείς, αν δεν έχει ερευνήσει ντοκουμέντα και αλήθειες που πονάνε…


Το βιβλίο είναι μια ευκαιρία για έναν αναστοχασμό πάνω σε όσα καυτά ζητήματα εγείρει η συγγραφή ενός κοινωνικού μυθιστορήματος σαν κι αυτό. 


Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Σπύρος Πετρουλάκης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, έχοντας ζήσει επίσης στο Ρέθυμνο και στα Χανιά από όπου και κατάγεται. Έχει δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Κωνσταντίνο. Είναι συνθέτης και στιχουργός και έχει συμμετάσχει σε μουσικές παραστάσεις και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Τραγούδια του περιλαμβάνονται σε CD πολλών γνωστών καλλιτεχνών, ενώ έχει γράψει μουσική και τραγούδια για ντοκιμαντέρ και θεατρικές παραστάσεις.

Ασχολείται με τη φωτογραφία (φωτογραφίες του έχουν βραβευτεί και δημοσιευτεί σε ευρωπαϊκά περιοδικά), είναι αφηγητής παραμυθιών, προπονητής και Πανελληνιονίκης στο άθλημα του Taekwondo και έχει ως χόμπι την αναρρίχηση και τις καταδύσεις.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">