Recents in Beach

ΚαθαρίΖΟΥΜΕ το μονοπάτιτης Αγίας Ειρήνης.ΦροντίΖΟΥΜΕ το τόπο μας. Δράση του Π.Σ. ΚΙΡΚΗΣ του


 ΔΡΑΣΗ 1: Για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα και το εξωτερικό 


🆕Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κίρκης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, καλεί τους φίλους, μικρούς και μεγάλους μαθητές να συμμετέχουν στην κατάθεση εικαστικών έργων ζωγραφικής ή σκιτσογραφίας με τίτλο:
🖌️🎨" ΖΩγραφίΖΩ το δάσος της Κίρκης!
🖌️🎨 ΖΩγραφίΖΩ τον οικισμό της Κίρκης!"
📌Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου Κίρκης, ενώ πολλά από αυτά θα πλαισιώσουν επόμενες δράσεις του συλλόγου.
✅Μπορούν να συμμετέχουν μαθητές από σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.
✅Η συμμετοχή των μαθητών είναι δωρεάν.
✅Συμβολικά δώρα θα δοθούν στα 10 καλύτερα σκίτσα/ζωγραφιές.
✅Η κάθε συμμετοχή θα πρέπει να έχει αποσταλεί σε ψηφιακή μορφή (σκαναρισμενη σκίτσο/ζωγραφιά ή να έχει φτιαχτεί εξαρχής ψηφιακά) έως 5 Αυγούστου 2024 στο email: sillogoskirkisdraseis@gmail.com
✅Κάθε συμμετοχή να συνοδεύεται από τα ατομικά στοιχεία του μαθητή (Ονοματεπώνυμο με πατρώνυμο, σχολείο φοίτησης, τηλέφωνο επικοινωνίας), ενώ ταυτόχρονα η συμμετοχή αποτελεί και συναίνεση με τους όρους του διαγωνισμού.
🟥 Πληροφορίες εδώ:
https://drive.google.com/.../1PafgCBybvJARa76mPDN.../view...

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης
Η Πρόεδρος: Βασιλική Παντελίδου




ΔΡΑΣΗ 2: Κοινή Δράση με τον αθλητικό σύλλογο ΔΡΑΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
🎯"ΚαθαρίΖΟΥΜΕ το μονοπάτι της Αγίας Ειρήνης. ΦροντίΖΟΥΜΕ τον τόπο μας".

📢Την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 19:00 μ.μ. Ο Πολιτιστικός σύλλογος Κίρκης σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «ΔΡΟΜΕΑ ΘΡΑΚΗΣ» καλούν  τα μέλη και τους φίλους σε μια διαφορετική συνεργατική δράση.

🎯Αυτή τη φόρα δεν θα πεζοπορίσουμε. Θα φροντίσουμε τον τόπο μας, καθαρίζοντας  το μονοπάτι προς την Αγία Ειρήνη, μήκους περίπου 5 Km, από φερτά υλικά και καμένα κλαδιά. Φορέστε τα γάντια σας, την καλύτερη σας διάθεση και ελάτε να βοηθήσουμε  όλοι μαζί τον τόπο μας, την Κίρκη  Έβρου.
🌲🏡🏘️🌲Ο οικισμός της Κίρκης, ο παλαιότερες κατοικήσιμος οικισμός του Νοτίου  Έβρου, χτισμένος σε υψόμετρο 205-230 m διέθετε απαράμιλλο φυσικό πλούτο, με αρχέγονο δάσος και ιστορία που κρατάει από τα Ρωμαϊκά και βυζαντινά χρόνια.
🔥🔥🔥Η επόμενη μέρα της πυρκαγιάς είναι αποκαρδιωτική τόσο  για τον οικισμό, καθώς 23 σπίτια και δυο κτηνοτροφικές μονάδες παραδόθηκαν στη πύρινη λαίλαπα, όσο και για το σύνολο του δασικού πλούτου και της βιοποικιλότητας η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς.
🍹🍸🍋🍑Κρύα σπιτική λεμονάδα, κρύο  τσάι του βουνού και σπιτικές γεύσεις της Κίρκης θα σας προσφέρουν τα υπερδραστήρια μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Κίρκης!

🚘🏍️🚴🏻‍♀️Αναχώρηση στις 18:30 από το στάδιο Φώτης Κοσμάς στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να εξυπηρετηθούν όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο για να μετακινηθούν.

❗️❗️❗️Καλοδεχούμενοι όλοι οι φίλοι μας από οποιαδήποτε περιοχή.

Την Δράση συντονίζουν συνεργατικά  οι Κωστόπουλος Δημήτρης, ΔΡΟΜΕΑΣ ΘΡΑΚΗΣ και Ελευθεριάδης Θεόδωρος, Πολιτιστικός Σύλλογος Κίρκης.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης
Η Πρόεδρος: Βασιλική Παντελίδου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">