Recents in Beach

«Εκπλήξεις για τον Μητσοτάκη» προαναγγέλλει για τη σημερινή του ομιλία ο Κασσελάκης

 


«Είναι προσωπική μου επιλογή να παρουσιάσω στους πολίτες τα πλήρη περιουσιακά μου στοιχεία πριν από τις Ευρωεκλογές» απαντά ο Στέφανος Κασσελάκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Λίγες ώρες πριν την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, ο Στέφανος Κασσελάκης προανήγγειλε, με ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), εκπλήξεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Απαντώντας στα όσα είπε σήμερα, στο Happy Day, ο πρωθυπουργός ότι θα έπρεπε να είχε ήδη δώσει στη δημοσιότητα τη δήλωση περιουσιακής του κατάστασης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως η προθεσμία της σχετικής κατάθεσης είναι η 1η Ιουλίου και η δημοσιοποίησή της αποτελεί προσωπική του επιλογή.

«Ας περιμένει λίγες ώρες, ως την ομιλία της Θεσσαλονίκης» υπογραμμίζει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιάσει το Πόθεν Έσχες του και τονίζει με νόημα: «Η βραδιά θα έχει εκπλήξεις και για τον ίδιο».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Ενημερώνω τον Πρωθυπουργό των ψεμάτων ότι η προθεσμία για την υποβολή του πόθεν έσχες μου είναι η 1η Ιουλίου. Είναι προσωπική μου επιλογή να παρουσιάσω στους πολίτες τα πλήρη περιουσιακά μου στοιχεία πριν από τις Ευρωεκλογές. Ας περιμένει λίγες ώρες, ως την ομιλία της Θεσσαλονίκης. Η βραδιά θα έχει εκπλήξεις και για τον ίδιο.

ΥΓ: Τοξικότητα = Εισαγόμενος πρόεδρος, προδοσία, βδέλλες, εθνική εξαίρεση, ανθρωπάκια, κάφροι. Λεξιλόγιο συνυφασμένο με τον ίδιο και τους υπουργούς του».

KASSELAKIS_ANARTISI_0aa45.jpg

ieidiseis.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">