Recents in Beach

Δημοσκόπηση GPO: Η επανεμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα

 


Ενδιαφέροντα στοιχεία όχι τόσο ως προς την πρόθεση ψήφου, όπου τα πράγματα δείχνουν να παραμένουν στάσιμα, αλλά αναφορικά με τις εξελίξεις στην Kεντροαριστερά αναδεικνύει δημοσκόπηση της GPO, τα ευρήματα της οποίας παρουσιάστηκαν στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Εξελίξεις στην κεντροαριστερά


Οταν καλούνται να απαντήσουν ποιος θα μπορούσε να ενώσει την Κεντροαριστερά, οι ερωτηθέντες δίνουν την πρωτιά στον Αλέξη Τσίπρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με 19% και ακολουθούν ο Στ. Κασσελάκης με 10,6%, ο Ν. Ανδρουλάκης με 10,4%, ο Χ. Δούκας με 9,3%, ο Π. Γερουλάνος με 6,2%, ο Μ. Χριστοδουλάκης με 4,7% και ο Π. Χρηστίδης με 4,1%, ενώ υπάρχει και ένα «Κανένας από αυτούς» το οποίο συγκεντρώνει ποσοστό 28,9%.


Στο ίδιο ερώτημα, ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με μεγάλη διαφορά μεταξύ των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνοντας 45,6% έναντι 27,2% του Στ. Κασσελάκη ενώ ακολουθεί ο Χ. Δούκας με 9,8% και πιο πίσω ο Ν. Ανδρουλάκης με 6,2%.


Στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, προηγείται ο Ν. Ανδρουλάκης με 32,2%, δεύτερος έρχεται ο Αλέξης Τσίπρας με 13,4%, ακολουθεί ο Π. Γερουλάνος με 12,8%, λίγο πιο πίσω έρχεται ο Χάρης Δούκας με 12,4%, ενώ ο Μ. Χριστοδουλάκης και ο Π. Χρηστίδης ακολουθούν με 8,7% και 4,7% αντίστοιχα.

Πηγή: Kathimerini.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">