Recents in Beach

Κασσελάκης: Αμιγώς πολιτική η σχέση μου με Τσίπρα-Γιατί άλλαξε την επίμαχη ανάρτηση-Μου πρότειναν μαύρο χρήμα

 


«Η σχέση μου με τον Αλέξη Τσίπρας είναι αμιγώς πολιτική, το έργο που έκανε είναι πολύ καλό, το τιμώ και είναι η παρακαταθήκη στην οποία πρέπει να πορευτούμε», σημείωσε σε συνέντευξή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Το κόμμα είχε παθογένειες, προβλήματα και τρύπες που έπρεπε να κλειστούν. Με αίσθημα ευθύνης το λέω και πρέπει να ανταποκριθούμε στα προβλήματα των πολιτών, είπε μιλώντας στον Alpha.

«Όλες μας οι φιλοδοξίες πρέπει να περνάνε μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω στο μυαλό μου νέες εσωκομματικές εκλογές. Αν αμφισβητούν τις προτάσεις μου ας συζητήσουμε. Πετύχαμε να μειώσουμε τη διαφορά με τη ΝΔ», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Για το μαύρο χρήμα και την Αυγή

Σε ότι αφορά τα όσα είχε πει για «μαύρο χρήμα», ο κ. Κασσελάκης αποκάλυψε ότι «Μου πρότειναν μαύρο χρήμα για τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μου έφερε κανείς σακούλα», ενώ τόνισε ότι από όσο γνωρίζει δεν υπήρχε μαύρο χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ. «Ρωτήστε τον πρώην οικονομικό διευθυντή», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, είπε ότι η Αυγή μπορεί να συνεχίσει να παράγει δημοσιογραφικό έργο, αλλά στο site. Παράλληλα, κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να ενισχύσουν τα κομματικά ΜΜΕ.

Για την ανάρτηση του για τον Τσίπρα

Στην ερώτηση αν νιώθει ότι τον υπονομεύει ο Αλέξης Τσίπρας, και για την αλλαγή που έκανε στην επίμαχη ανάρτησή του (έβγαλε τη φράση «σταμάτα την υπονόμευση» και την αντικατέστησε με τη φράση «στήριξε με χωρίς παιχνίδια») είπε ότι έκανε την αλλαγή γιατί ένιωσε ότι η δεύτερη διατύπωση ήταν πιο ακριβής και πρόσθεσε πως πρέπει να σταματήσει η συζήτηση περί ρευστοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και αντικατάστασής του με ένα κεντρώο σχήμα. «Η έντιμη στάση για όλους είναι να πούμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δικαιούται να είναι ηγέτιδα σ’ αυτές τις συνεννοήσεις. Και αυτό περιλαμβάνει και τον κ. Τσίπρα. Ο ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης οφείλει να είναι ηγέτης σε οποιοδήποτε σχήμα συνεννόησης. Αν επιθυμεί το ΠΑΣΟΚ συνεργασία σε κοινοβουλευτικό έργο. είμαστε εδώ».

Για τον Αντώνη Σαμαρά

Αίσθηση προκάλεσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης συμφώνησε σε κάποιες αναφορές του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, χθες, στο Πολεμικό Μουσείο.

«Άκουσα και τον κ. Σαμαρά. Συμφωνούμε ότι η ΕΕ έχει γίνει διευθυντήριο. Απλά η δική του στρατηγική είναι μισαλλόδοξη. Στον προοδευτικό χώρο έχουμε δρόμο μπροστά μας. Θέλουμε την Ευρώπη να είναι ανοιχτή να λύνει τα ζητήματα των λαών και να εμπνέει. Συμφώνησα με τον κ. Σαμαρά στον ΦΠΑ. Αν και μας αποκάλεσε αξιοθρήνητους. Συμφωνεί μαζί μας στον ΦΠΑ, ότι υπάρχουν καρτέλ, ότι δεν είναι φιλεργατική η πολιτική Μητσοτάκη. Άρα νομίζω ότι μάλλον θα πρέπει ο κ. Σαμαράς να μας παρακολουθεί πριν μας σχολιάσει» είπε αρχικά στον ALPHA ο Στέφανος Κασσελάκης. Στην συνέχεια της συζήτησης, συμφώνησε εκ νέου με τον κ. Σαμαρά για το θολό κέντρο. «Έχει δίκιο σ’ αυτό ο κ. Σαμαράς» είπε.

Ωστόσο, εξαπέλυσε και πυρά κατά του πρώην πρωθυπουργού, λέγοντας πως είδα όλη την αίθουσα να χειροκροτά την μισαλλοδοξία. Αυτό θέλουμε;». Πρόσθεσε ότι η ΝΔ δεν έχασε λόγω της ισότητας στον γάμο μόνο. Προφανώς εκεί τιμωρήθηκε και έχασε προς Βελόπουλο, αλλά κυρίως έχασε στο κέντρο λόγω ακρίβειας.

Για τα χρέη ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

«Η Ελλάδα πρέπει να γίνει μία σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν γνωρίζουμε τα χρέη της ΝΔ, το πώς ρυθμίζονται, το πώς πλήρωσαν τις προεκλογικές του δαπάνες. Να έρθουν εταιρείες διεθνούς κύρους στα κόμματά μας και να ανοίξουμε τα βιβλία μας.

«Όταν δεν μπορείς να πληρώσεις τις δαπάνες σου βρίσκεις άλλους πόρους» ανέφερε για τη ΝΔ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">