Recents in Beach

Ο Εισβολάρχης, το «Βιετνάμ» του και ο …Κιμ ! (βίντεο + φωτος)

 


Του Γιώργου Νικολαΐδη

Σου λέγαμε κυρ-Βλαδίμηρε στο άρθρο μας «Καληνύχτα κ. Εισβολάρχα !», λίγες μέρες μετά την εισβολή σου στην Ουκρανία, πως οι Αμερικάνοι σε περίμεναν στην γωνία και τελικά σου δημιούργησαν ένα «Βιετνάμ» στην πόρτα του σπιτιού σου. Μιας από κάθε πλευρά καθαρής εισβολής και τα αποπροσανατολιστικά παραμύθια σου περί «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» τα ακούει η υφήλιος βερεσέ. Επαληθευθήκαμε πλήρως. Μέρα με την μέρα χώνεσαι όλο και πιο βαθιά στον βούρκο του πολέμου (σου). Γιατί και να θέλεις τώρα να τον σταματήσεις, η αλαζονεία του «Συνπλανητάρχη» δεν σου το επιτρέπει.Από ΄δω τα΄φερες, από ΄κει τα πήγες εδώ και δυόμισι χρόνια, το μόνο που βλέπεις είναι πως έμπλεξες πολύ άσχημα. Και όσο και να μην το θέλεις, απ΄τα μαλλιά σου πιάνεσαι τώρα, όπως ένας που πνίγεται… Βρε με μισθοφόρους της “Wagner “ το δοκίμασες, βρε με τριχοφόρους Τσετσένους, βρε με αποβράσματα που τα είχες στην φυλακή και τα έστειλες να πολεμήσουν (για τα ιδανικά της μητέρας Ρωσίας και τούτοι φυσικά…), βρε με πυρηνικές απειλές εκείνου του αρχιφαφλατά του Μεντβεντεφ…  Πως όλα είναι  μάταια απλώς, διαπιστώνεις μόνο μέρα με την μέρα. 

Επισκέφτηκες μέσα στην απόγνωσή σου τον διεθνώς απομονωμένο αμερικανοσπουδαγμένο…Κιμ προ ημερών. Και ως καλός μουσαφίρης, για να μην πας με άδεια χέρια, του κουβάλησες και μια λιμουζίνα. Σε χρώμα νεκροφόρας, για να είναι πάντα ασορτί και με το κουστούμι του. Σε υποδέχθηκε με τις (all time classic)  δίπλες του στο σβέρκο (αλήθεια είναι σύμπτωση που ο μόνος χοντρός στην Β. Κορέα είναι ο Κιμ ;) και το κούρεμα «καπελάκι αεροδρόμιο», με φιλιά «αεράτα» και  ταρατατζούμ, ρώσικες σημαιούλες, άπειρες αφίσες με σένα (πάντα κάτω απ΄ την καράφλα σου φυσικά) και κάθε (περιττή) επισημότητα, για να πουλήσει «μούρη» και ΄κείνος στον στερημένο από πολλά λαό του. Σαν να’λεγε «Δες !!! (καταπιεσμένε λαουτζίκο). Ολόκληρη Ρωσία υποκλίνεται μπροστά μου και ήρθε να ΜΕ συναντήσει…! Άντε, ρίχτε ένα ακόμη «Ζήτω !» για τον σπουδαίο ηγέτη σας !». Και φυσικά του το έριχναν ! Οι πνιγμένοι στα παράσημα καραβανάδες, οι απαραίτητοι καθεστωτικοί και οι σκελετωμένοι πολίτες από την κομμουνιστική καλοπέραση. 

Και ναι μεν δεν είσαι βλάκας για να πάρουν τα μυαλά σου αέρα από τέτοιες ανοησίες στην υποδοχή σου, αλλά ξέρεις Βλαδίμηρε, ούτε οι Αμερικάνοι είναι βλάκες να πιστέψουν πως είναι ικανές συμμαχίες σου με Β. Κορέα και …Βιετνάμ να τους τρομάξουν. Γιατί έχουν καταλάβει πως τον μεν Κιμ τον βάζεις μπροστά για «λαγό». Να τραβάει (ελεγχόμενα πάντα φυσικά) το σκοινί με τα πυρηνικά για να βλέπεις μέχρι που θα το φτάσουν οι Αμερικάνοι (‘όπως ακριβώς έκανε η Ρωσία το ΄61 με τον Φιντέλ).  Το δε Βιετνάμ το επισκέφτηκες μόνον για «δημόσιες σχέσεις». Να δείξεις πως έχεις πιστούς συμμάχους ! Αλήθεια Βλαδίμηρε,  πίστεψες πως το φτωχό μα περήφανο Βιετνάμ, που το μόνο που κατάφεραν στον 15ετή τους βρώμικο πόλεμο οι Αμερικάνοι ήταν να το πάνε 100 χρόνια πίσω και τίποτε άλλο, το Βιετνάμ όπου ένα ποδήλατο και ένα μοτοσακό είναι «περιουσιακά» στοιχεία για κάποιον, θα σε τσοντάρει με στρατιώτες στην Ουκρανία; Και είδαμε πόσο (καλώς πράξαντες οι Βιετναμέζοι) μετρημένα και ψυχρά σε υποδέχθηκαν στην χώρα τους. Γιατί ούτε ξέρουν που είναι η Ουκρανία (σου) -  όπως θέλεις να πιστεύεις – αλλά ούτε έχουν και νταλγκά να ξέρουν απαραιτήτως. Γιατί όταν πολεμούσαν τους Γάλλους και τους  Αμερικάνους για ανεξαρτησία,  εννοούσαν ανεξαρτησία απ΄όλους τους κηφήνες… Και μας λες Βλαδίμηρε πως οι συνομιλίες που είχες εκεί ήταν «Στρατηγικές συμμαχίες» ! Ζητιανιά το λέει ο κόσμος όλος αν όχι «κατάντια» της μεγάλης Ρωσίας. Γιατί μετά τον Κιμ και το Βιετνάμ δεν βλέπουμε κανέναν άλλο εκτός από τον …Ραούλ Κάστρο στο προσκήνιο. Κάποιος Χότζα της Αλβανίας πέθανε εδώ και πολλά χρόνια. Όπως και ο  κομμουνισμός σου !

Δείτε το σχετικό μας βίντεο και… καλή διασκέδαση!

https://youtu.be/yKR8GOfvUNg?si=f99Cy1t8Vk7EtrDi


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">