Recents in Beach

Μικροί κηπουροί, μεγάλα μηνύματα. Μαθητές του Ειδικού Σχολείου και του 2ου ΕΠΑΛ πρόσφεραν λουλούδια που φύτεψαν και φρόντισαν

 


Την άνοιξη έφεραν τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης και του 2ου ΕΠΑΛ, μαζί με τους Σπορίτες και τους καθηγητές τους, επισκεπτόμενοι σήμερα τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης. Μαζί τους έφεραν λουλούδια που φύτεψαν και φρόντισαν στο θερμοκήπιο του σχολείου.



Οι Σπορίτες προσέφεραν τους σπόρους στα παιδιά του Ειδικού Σχολείου που επέλεξαν την ειδικότητα της Γεωπονίας. Με την επίβλεψη και τη στενή συνεργασία των μαθητών του 2ου ΕΠΑΛ, τα παιδιά τα φύτεψαν και τα φρόντισαν τους προηγούμενους μήνες. Σήμερα, αφού μεταφύτευσαν τα λουλούδια σε μικρά γλαστράκια, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο για να τα προσφέρουν στον Δήμαρχο και στους εργαζομένους.

Μια τέτοια δράση αναδεικνύει τη σημασία της συνεργασίας, της προσφοράς και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας, ενώ παράλληλα ενισχύει τους δεσμούς ανάμεσα στα σχολεία και την τοπική κοινωνία. Τα παιδιά, μέσα από τη δημιουργική τους συμμετοχή, μας υπενθυμίζουν ότι η φροντίδα και η ομαδικότητα μπορούν να «ανθίσουν» όμορφες πρωτοβουλίες με ουσιαστικό αντίκτυπο για όλους.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">
script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">