Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η πρώτη θέση στις επόμενες εθνικές εκλογές, καθώς αποτελεί τη μόνη προϋπόθεση για την επίτευξη μιας πραγματικής πολιτικής αλλαγής και την ήττα της ΝΔ, δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην 90ή ΔΕΘ.
Τα κύρια σημεία των δηλώσεων του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής περιλαμβάνουν:
- Οικονομικό Πλάνο: Απέρριψε τις κατηγορίες της κυβέρνησης για υπερκοστολόγηση. Τόνισε ότι το πρόγραμμα του κόμματος είναι πλήρως τεκμηριωμένο, με συγκεκριμένες προβλέψεις για τη 13η σύνταξη, τον 13ο μισθό και την επαναφορά του ΕΚΑΣ.
- Στρατηγική και Συνεργασίες: Ξεκαθάρισε ότι η πολιτική γραμμή του κόμματος είναι αξιακή και δεν αλλάζει. Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ, ακόμη και με άλλο πρόσωπο στη θέση του Πρωθυπουργού. Παράλληλα, δήλωσε ότι η φημολογία για ίδρυση κόμματος από τον Αντώνη Σαμαρά αφορά αποκλειστικά τη ΝΔ.
- Κοινωνική Ατζέντα: Έθεσε ως προτεραιότητες την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους, την αναγέννηση του ΕΣΥ, τη δημόσια παιδεία και τη στεγαστική πολιτική.
- Απουσία Εξαρτήσεων: Υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει δεσμεύσεις με funds, ολιγοπώλια ή οργανωμένα συμφέροντα. Δήλωσε ότι το δικό του πλεονέκτημα είναι η κοινωνική του αξιοπιστία και η καθαρή προσωπική του διαδρομή.
Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση και τις απαντήσεις του Νίκου Ανδρουλάκη στο βίντεο που ακολουθεί:

0 Σχόλια