Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, με πληροφορίες από το πολιτικό παρασκήνιο να θέλουν πέντε γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Αριστεράς να βρίσκονται κοντά στην απόφαση να συμπορευτούν με την ΕΛ.Α.Σ.
Πρόκειται για την Όλγα Γεροβασίλη, τον Σωκράτη Φάμελλο, τον Γιάννη Ραγκούση, τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο, με τις ίδιες πληροφορίες να τοποθετούν τις σχετικές ανακοινώσεις προς τα τέλη Νοεμβρίου.
Υπάρχει, όμως, και μια ακόμη περίπτωση που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μίλτος Ζαμπάρας αναμένεται να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, κίνηση που, εφόσον επιβεβαιωθεί, αναμένεται να προκαλέσει νέες συζητήσεις για τις πολιτικές εξελίξεις.
Το ζήτημα πλέον δεν είναι μόνο ποιοι θα ακολουθήσουν τον πρώην πρωθυπουργό, αλλά και πότε θα ξεκινήσει η οργανωτική προετοιμασία στις εκλογικές περιφέρειες. Άλλωστε, όσοι γνωρίζουν τις απαιτήσεις μιας εκλογικής αναμέτρησης αντιλαμβάνονται ότι τα πολιτικά γραφεία δεν στήνονται από τη μια ημέρα στην άλλη.
Και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που ο Νοέμβριος αποκτά ξεχωριστή σημασία για τους σχεδιασμούς του Αλέξη Τσίπρα.

0 Σχόλια