Recents in Beach

Αναβλήθηκε λόγω μη απαρτίας η εκλογή νέου προέδρου στο δημοτικό συμβούλιο Σουφλίου - Τι γίνεται σε περίπτωση και 2ης αποτυχίας

 


Μετά την παραίτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Σουφλίου Σάκη Δημούτση (ΕΔΩ) κι (ΕΔΩ), έγινε προσπάθεια, σήμερα Κυριακή 4-7 - 21, να γίνει εκλογή νέου προέδρου, όπως προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία, χωρίς αποτέλεσμα λόγω μη απαρτίας.

Στη σημερινή ψηφοφορία απείχε η παράταξη Πουλιλιού στο σύνολο της,  κάτι που σημαίνει ότι  υπήρξε απόφαση, το ίδιο συνέβη και με την παράταξη Σκαρκάλα .

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Σκαρκάλας που συνεργάζεται με τον δήμαρχο σχεδόν σε όλα, είναι αντίθετος με την επιλογή του κ Καλακίκου  να προτείνει τον κ. Πιτιακούδη  κάτι που σημαίνει εάν δεν αλλάξει αυτή η απόφαση για τον νέο πρόεδρο, θα απέχει και την επόμενη Κυριακή .

Ο  κ. Πουλιλιός με τους συμβούλους του που αποτελούν την πλειοψηφία του Δ.Σ ( 13 στους 27) μάλλον θέλει να κάνει καψώνι στον αντίπαλο από πολύ παλιά  Καλακίκο και της συζύγου .

Τί γίνεται όμως αν και η 2η προσπάθεια εκλογής την επόμενη Κυριακή  11-7-21;

Σε περίπτωση, κάτι που είναι πολύ πιθανό, δεν υπάρχει και την επόμενη Κυριακή απαρτία και ως εκ τούτου δεν θα έχουμε νέο πρόεδρο, πρόεδρος του Δ.Σ θα γίνει ο πλειοψηφών  σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου όπως εχει γίνει η ανακήρυξη από το πρωτοδικείο.

Σε μια τέτοια περίπτωση θα έχουμε καραμπολές γιατί ο πλειοψηφών  σύμβουλος της παράταξης Καλακίκου είναι  ο αντιδήμαρχος   Θοδωρής Τσιαμίτας 

Αναμένουμε 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">