Recents in Beach

Bakalmarket: Το νέο Super Market Delivery στη Θεσσαλονίκη


 Όπως όλοι θα γνωρίζετε το 2020 η ζωή μας άλλαξε σχεδόν ριζικά αφού μπήκε στη ζωή μας ο ιός Covid-19. Από τη στιγμή που ο ιός έφτασε και στη χώρα μας, πολλές από τις δραστηριότητες μας περιορίστηκαν σημαντικά ή έγιναν πιο δύσκολες. Τα ψώνια μας στο σούπερ μάρκετ ήταν μία από αυτές. Μπορεί τα σούπερ μάρκετ να μην έκλεισαν, αλλά η επίσκεψη σε αυτά έγινε αρκετά προβληματική αφού ιδιαίτερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο πελάτης έπρεπε να περιμένει σε μεγάλες ουρές για να γλυτώσει από τον επικίνδυνο συνωστισμό μέσα στο χώρο του καταστήματος. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που πολλοί άρχισαν να στρέφονται προς τα online super market Θεσσαλονίκη και όχι μόνο.

Σούπερ Μάρκετ online: η νέα τάση

Πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε αναλυτικά για τα supermarket online σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, καλό θα ήταν να εξηγήσουμε τι είναι. Πρόκειται λοιπόν στην ουσία για e-shops στα οποία μπορεί κανείς να κάνει τα καθημερινά του ψώνια χωρίς να βγει από το σπίτι και να τα έχει στο σπίτι του άμεσα. Η διαδικασία είναι απλή: ο χρήστης μπαίνει στο site, γεμίζει το καλάθι του, πληρώνει και τα προϊόντα που επέλεξε έρχονται σπίτι του χάρη σε ειδικούς διανομείς. Τα καταστήματα αυτά ονομάζονται και delivery super market στη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις.

Πέρα από την Πανδημία – θα μιλήσουμε αργότερα γι’ αυτή – αυτό που έκανε τα supermarket delivery στη Θεσσαλονίκη όπως το https://www.bakalmarket.gr να ξεχωρίσουν είναι το γεγονός ότι στην ουσία κατάφεραν να κερδίσουν και το τελευταίο οχυρό που αντιστεκόταν στο delivery – το οποίο ήταν η τάση της εποχής και πριν τον κορωνοϊό – τα ψώνια του σπιτιού. Πλέον λοιπόν το να ψωνίσεις για την εβδομάδα ή ακόμη και τον μήνα, έχει γίνει τόσο εύκολο όσο το να παραγγείλεις πίτσα ή σάντουιτς με γύρο από κάποιο κατάστημα fast food μέσω των ειδικών εφαρμογών. Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι το ηλεκτρονικό σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη ήρθε για να μείνει.

Παραγγελίες και delivery στην covid εποχή

Όπως είπαμε και πριν, ο covid άλλαξε τον κόσμο και την ζωή μας, προς το χειρότερο. Δεδομένου ότι το κλειδί για τον περιορισμό της πανδημίας ήταν η αποφυγή των κοινωνικών επαφών, σχεδόν όλα τα καταστήματα έκλεισαν με αποτέλεσμα τα πάντα να γίνονται μέσω ντελίβερι. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό που οδήγησε τον κόσμο και τις επιχειρήσεις στα σούπερ μάρκετ ονλινε Θεσσαλονίκη και αλλού. Τα σούπερ μάρκετ στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων έγιναν δυσπρόσιτα αφού η είσοδος γίνονταν με σειρά προτεραιότητας με αποτέλεσμα ο κόσμος να ταλαιπωρείται αλλά και να κινδυνεύει να κολλήσει Covid περιμένοντας σε πολύωρες ουρές έξω από τα καταστήματα. Ήταν προφανές ότι τα σούπερ μάρκετ με παράδοση στο σπίτι στη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις θα ήταν η λύση του προβλήματος.

Στα σούπερ μάρκετ Θεσσαλονίκη ντελίβερι μπορεί κανείς να ψωνίσει με απόλυτη ασφάλεια αφού δεν θα χρειαστεί να βγει από το σπίτι του. Θα βρει ότι ψάχνει σε πολύ οικονομικές τιμές και θα τα παραλάβει στην πόρτα του, χωρίς να χρειαστεί να έρθει σε επαφή με άλλο κόσμο πέρα από τον διανομέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και μεγάλες αλυσίδες έχουν αρχίσει να προσφέρουν υπηρεσίες supermarket delivery στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο δεν είναι και τόσο γρήγορες. Είναι καλύτερο να παραγγείλει κανείς από ένα mini market delivery στη Θεσσαλονίκη ή σε κάποια άλλη μεγάλη πόλη γιατί θα λάβει τα πράγματα του πιο γρήγορα αφού τα καταστήματα αυτά έχουν σαφώς μικρότερο φόρτο εργασίας από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη με delivery.

Θα υπάρχουν και μετά τον Covid τα delivery super market στη Θεσσαλονίκη;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα δεν μπορεί να είναι παρά θετική. Όλοι ψάχνουμε την ευκολία και την άνεση στη ζωή μας και το super market με ντελίβερι σίγουρα κάνει τα ψώνια πιο άνετα κι εύκολα και αυτό θα το εκτιμήσουν όλοι και στην μετά-Covid εποχή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">