Recents in Beach

Το ediaitera.gr είναι η καλύτερη επιλογή για ιδιαίτερα μαθήματα


 Ο κορωνοιός έχει αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή μας και ο κλάδος των ιδιαίτερων μαθημάτων είναι σίγουρα ένας από αυτούς που έχουν χτυπηθεί χειρότερα. Τα lockdown και οι άλλοι περιορισμοί είναι φυσικό να δημιουργήσουν προβλήματα σε ανθρώπους που δουλειά τους είναι πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι για να κάνουν μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο με έναν μαθητή, προκειμένου να του μεταφέρουν τη γνώση όσο καλύτερα γίνεται. Στις δύσκολες αυτές μέρες που ζούμε λοιπόν, είναι πολύ δύσκολο για έναν καθηγητή ιδιαίτερων να βρει καινούργιους μαθητές, ευτυχώς όμως φαίνεται πως υπάρχουν λύσεις.

Οι καραντίνες και οι περιορισμοί έστρεψαν τον κόσμο στο internet. Πλέον ακόμη και άνθρωποι που δεν ψάχνονταν ιδιαίτερα με το διαδίκτυο, αναγκάστηκαν εκ των πραγμάτων να μάθουν να το χρησιμοποιούν για να ανταποκριθούν στην νέα πραγματικότητα. Στη νέα αυτή πραγματικότητα του Covid λοιπόν, οι πλατφόρμες αναζήτησης ιδιαίτερων μαθημάτων αναδείχθηκαν σε ιδανική λύση τόσο για οικογένειες που ψάχνουν καθηγητές για ιδιαίτερα, όσο και για καθηγητές που ψάχνουν για νέα μαθήματα. Αυτό συνέβη γιατί χάρη σε αυτές τις πλατφόρμες μπορεί κανείς να βρει μαθήματα ή μαθητές εύκολα, γρήγορα και χωρίς καν να χρειαστεί να βγει από το σπίτι του. 

Το γεγονός ότι η ζήτηση για ιδιαίτερα παραμένει υψηλή, οδήγησε στο να δημιουργηθούν πολλές πλατφόρμες αναζήτησης καθηγητών για ιδιαίτερα. Εννοείται ότι δεν είναι όλες ίδιες και ότι η κάθε μία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική. Υπάρχουν όμως ορισμένες πλατφόρμες που πραγματικά καταφέρνουν να ξεχωρίζουν. Το ediaitera.gr είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για ιδιαίτερα είτε μιλάμε για οικογένειες ή άτομα που ψάχνουν καθηγητή, είτε για καθηγητές που ψάχνουν για νέους μαθητές. Ας δούμε τι την κάνει να ξεχωρίζει. 

Όλα τα μαθήματα σε ένα μέρος

Οι περισσότερες πλατφόρμες αναζήτησης ιδιαίτερων μαθημάτων περιορίζονται στο να προσφέρουν μαθήματα ενίσχυσης στα σχολικά μαθήματα ή μαθήματα ξένων γλωσσών. Αυτό που κάνει την ediaitera να ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι στις σελίδες της μπορεί κανείς να βρει καθηγητές για μία τεράστια γκάμα μαθημάτων αλλά και δραστηριοτήτων. Πέρα από τα κλασικά ιδιαίτερα μαθήματα θα βρείτε και ιδιαίτερα μαθήματα χορού, γυμναστικής, πολεμικών τεχνών και γενικά για οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Αυτό σημαίνει ότι η εν λόγω πλατφόρμα είναι ίσως η μοναδική που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. 

Εύκολη στη χρήση

Το μυστικό για μία καλή διαδικτυακή πλατφόρμα δεν είναι μόνο η ποικιλία στο περιεχόμενο. Θα πρέπει ο χρήστης να μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει εύκολα και γρήγορα, ακόμη και αν δεν γνωρίζει και πολλά από υπολογιστές. Το ediaitera είναι ιδιαίτερα εύκολο στην πλοήγηση και ειδικά σχεδιασμένο ώστε να μπορεί κάποιος να βρει καθηγητές για τα μαθήματα και τις δραστηριότητες που τον ενδιαφέρουν με λίγα μόνο κλικ, ακόμη και αν είναι κυριολεκτικά η πρώτη φορά που μπαίνει στο διαδίκτυο. Επίσης, η διαδικασία δημιουργίας καταχώρησης και λογαριασμού για τους καθηγητές είναι πολύ εύκολη και τους δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τον εαυτό και τα προσόντα τους όπως ακριβώς θέλουν αυτοί. Τέλος, εννοείται ότι το site «παίζει» εξίσου καλά τόσο σε σταθερούς υπολογιστές και λάπτοπ όσο και σε κινητά και tablets.

Γρήγορη εγγραφή

Πολλές πλατφόρμες αναγκάζουν ακόμη και τους υποψήφιους μαθητές να δημιουργήσουν λογαριασμό χρήστη για να ψάξουν στις βάσεις δεδομένων τους, μία χρονοβόρα διαδικασία που μπορεί να αποδειχθεί και απλή σπατάλη χρόνου. Στο ediaitera ο υποψήφιος μαθητής μπορεί να δημιουργήσει έναν μαθητικό λογαριασμό σε λίγα μόνο κλικ ή μπορεί πολύ απλά να συνδεθεί αμέσως χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του στη Google ή το Facebook. 

Εκατοντάδες επισκέψεις την ημέρα

Αυτό που ενδιαφέρει όσους καθηγητές ψάχνουν για πλατφόρμα αναζήτησης μαθητών είναι φυσικά το traffic της. Εννοείται ότι όσο περισσότεροι επισκέπτονται μία τέτοια πλατφόρμα κάθε μέρα, τόσο μεγαλύτερες είναι και οι πιθανότητες να βρει κάποιον καινούργιο μαθητή ένας καθηγητής. Η πλατφόρμα ediaitera είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες του είδους στην χώρα μας με εκατοντάδες ή και χιλιάδες επισκέπτες την ημέρα και με συνεχόμενη αυξητική τάση στην επισκεψιμότητα της. Είναι με άλλα λόγια μία πλατφόρμα που σχεδόν σίγουρα θα σας φέρει καινούργιους μαθητές.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">