Recents in Beach

ΨΗΦΙΣΜΑ για την θλιβερή αναγγελία θανάτου του ιατρού Σταμάτη Oικονόμου


 Το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου εκφράζει την μεγάλη οδύνη του για την απώλεια του ιατρού ακτινολόγου Σταμάτη Oικονόμου. Ο Σταμάτης Oικονόμου ήταν μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου και διευθυντής του Ακτινολογικού εργαστηρίου του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για πολλά έτη έως το 1997, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.

Για όλους εμάς τους υγειονομικούς, αλλά και την ευρύτερη κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, ο εκλιπών αποτελούσε παράδειγμα επιστήμονα, ανθρώπου με ήθος και σεμνότητα. 

Στην πόλη μας εργάστηκε και στον ιδιωτικό τομέα με επιτυχία, μέχρι το 1986 που εντάχθηκε στο ΕΣΥ. Με την παρουσία και την δράση του κατάφερε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για τους νεότερους συναδέλφους. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

 

Ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά του, 

το Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου ομόφωνα αποφάσισε :

 

  • Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση  στην σύζυγό του Μαργαρίτα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του και τους λοιπούς συγγενείς του.

  • Να κατατεθεί στη μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι.

  • Το παρόν ψήφισμα να αναρτηθεί στο διαδίκτυο και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.


Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021 στις 13:30μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης.


Για το Δ.Σ του Ι.Σ.Ε.


Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δρ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΟΥΔΗΣ                                                     ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">