Recents in Beach

«Γκαντεμόσαυρα, γουρλωμάτη»: Σε διαθεσιμότητα ο συνοριοφύλακας Ποτσέπης για χαρακτηρισμούς κατά του... πρωθυπουργού (;)(video))


 Στη συνέχεια υποστήριξε ότι αναφερόταν σε ένα παλιό του φίλο, όμως είχε ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Μια είδηση που αποτυπώνει τον συνολικό κοινωνικό κατήφορο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς ο συνοριοφύλακας και περσόνα της trash TV, Τάσος Ποτσέπης, τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά από βίντεο που ανήρτησε με χαρακτηρισμούς που φέρονται να απευθύνονταν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, ο συνοριοφύλακας, -η πρόσληψη του οποίου είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις-, ανήρτησε πρόσφατα ένα βίντεο στο οποίο έλεγε: «Γκαντεμόσαυρα, γουρλωμάτη, παρ' τα όλα πίσω και ζήτα συγγνώμη γιατί θα σε στήσω στα τέσσερα, στα τέσσερα θα σε στήσω, το πιασες;».

Μάλιστα στην ανάρτηση ζητούσε από τους ακολούθους του να κάνουν tag όποιον «συμφωνεί απόλυτα» με όσα αναφέρει στο βίντεο ο «πολυαγαπημένος μας σουπερ τοπ υπερ βάηραλ ηγέτης μας σουπερποτσεπ».

Σε επόμενη ανάρτηση όμως, μια εβδομάδα αργότερα ο ίδιος με νέο βίντεο αποκαλύπτει ότι τέθηκε σε διαθεσιμότητα με την αιτιολογία ότι αναφερόταν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι αναφερόταν... σε έναν παλιό του φίλο.

«Άνευ λόγου και αιτίας τέθηκα σε διαθεσιμότητα, ποτέ δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν», αναφέρει ο Ποτσέπης σε νέο μήνυμά του στα social media. Τα fake news της χώρας με στοχοποιήσανε με δόλο γράφοντας πως βρίζω τον πρωθυπουργό της χώρας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη», σημειώνει ο ίδιος, συμπληρώνοντας μάλιστα «θα πληρώσουν οι υπαίτιοι».

Σε instagram stories που δημοσίευσε στη συνέχεια, ο κ. Ποτσέπης πάντως δείχνει να έχει αποφασίσει να καταθέσει μήνυση, αλλά και να χρησιμοποιήσει το θέμα με επικοινωνιακό τρόπο προς όφελός του. 

Τα συμπεράσματα ανήκουν στους αναγνώστες ως προς το αν αναφερόταν σε φίλο του ή στον πρωθυπουργό, όμως το γεγονός ότι ο κ. Ποτσέπης έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα και δεν οπλοφορεί, μάλλον δεν είναι και η χειρότερη είδηση των ημερών...

ΠΗΓΗ: https://www.koutipandoras.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">