Recents in Beach

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί με μια «συγγνώμη» να μαζέψει το μπάχαλο με την αντιμετώπιση των πυρκαγιών! [VIDEO]

 


Η αργοπορημένη και γεμάτη γενικότητες, δικαιολογίες και υποσχέσεις «συγγνώμη» που ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη συνεχιζόμενη και ανυπολόγιστη καταστροφή στη χώρα από τις φωτιές, έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση τόσο των πολιτών όσο και των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Στο χθεσινό διάγγελμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπάθησε για ακόμη μια φορά να καλύψει την αδυναμία της κυβέρνησής του να αντιμετωπίσει την πύρινη λαίλαπα μιλώντας για «τυχόν αδυναμίες» και λέγοντας μια συγγνώμη μέσα από τα δόντια του.

Συγκεκριμένα δήλωσε “Και πρώτος εγώ ζητώ συγνώμη για τις όποιες αδυναμίες υπήρξαν. Κατανοώ απόλυτα τον πόνο των συμπολιτών μας που είδαν τα σπίτια ή τις περιουσίες τους να καίγονται. Την αναστάτωση όσων μετακινήθηκαν όπως-όπως από τον τόπο τους. Ακόμα και την οργισμένη απορία εκείνων που αναζητούσαν, για παράδειγμα, εναέρια βοήθεια, χωρίς να γνωρίζουν αν τα πυροσβεστικά αεροσκάφη επιχειρούσαν αλλού ή αν οι συνθήκες ήταν απαγορευτικές.

Την ίδια ώρα, οι κραυγές αγωνίας των κατοίκων των περιοχών που έχουν παραδοθεί στις φλόγες, οι καταγγελίες για αργοπορία, οι περίεργες ερωτήσεις από αξιωματικό σχετικά με το αν πολίτης είχε πολιτικό μέσον, όπως ο ίδιος κατήγγειλε, όταν ζήτησε να στείλει πυροσβεστικό όχημα για να σώσει το σπίτι του από τις φλόγες αλλά και τα δάκρυα, η αγανάκτηση και το παράπονο των πολιτών που είδαν τους κόπους μιας ζωής να χάνονται αλλά και την καταστροφή του τόπου τους, οδηγούν στο ερώτημα: Τελικά, μια συγγνώμη είναι αρκετή;



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

script data-cfasync="false" type="text/javascript" id="clever-core">